Monday, May 24, 2010

my life so messy

diary miszgarfien



salam


nak update tapi xtau nak citer ape...sebab hari2 lalui benda yang sama..penat sangat2...arini masuk je dlm kete terus terlelap...

tadi diorang ade agih kan kertas utk tulis nama...suruh pilih bidang kemahiran kita...teknikal, programming, web, n network...okey, suma ein belajar dulu...tapi DULU la...3 4 tahun yang lepas...ape yg ein belajar semua x penah pun ein apply kan...then tanya adik A...dia suh ambk web/multimedia....actually ein minat programming...tapi takut cam susah n xleh bawa...dulu pun ein minat coding gak...tapi ein dh tulis nama kat bahagian multimedia...belajar buat web pun best gak...

kadang2 ade gak rasa nak off blogging...xpun private kan blog ni...nak off terus, sayang lak kat domain tu...blog ni dah hilang arah tuju nya...dah macam ape je...bak kata adik A, dh suram...camne yg ein rasai n alami, semua tu tercatat kat sini...sekarang ni, ein nak cari balik semua2 yang hilang...nak cari kekuatan tu..nak bina kehidupan yg lebih stabil wpun tanpa dia di sisi...ein dh x pk lg soal jodoh...memang dh xde hati langsung...prasaan tu macam dah mati...

ok la....ein try ceria kan balik blog ni ye...rasa cam nak tukar layout la...okey x agak2 nye...anyone ade idea???



6 org kwn gapil on "my life so messy"

Anarm on Tuesday, May 25, 2010 2:23:00 AM said...

kalau belajar buat web nak kene berjinak2 dengan hosting kot.. huhu

OEN-OEN on Tuesday, May 25, 2010 7:04:00 AM said...

iye nih, kagak apdet hehehe... piss

MiszNadiey on Tuesday, May 25, 2010 12:58:00 PM said...

erm tuk ein.....

even kiter baru jer knl nad harap friedship yang kiter bina akan kekal....ein dah nad anggap orang yang rapat ngan nad...even cepat sangat ein g....

apiih on Tuesday, May 25, 2010 3:30:00 PM said...

cmne nk blajar buat web???nak..nakk..huhu

Adik A said...

Bertahan!!Bertahan!!Bertahan!!...

CHaiyok2 kak..byk2kn bzikir slalu..=)

Papa meow on Wednesday, May 26, 2010 10:07:00 PM said...

Sayang nya kalau nak off blog ni, macam2 leh wat ngan blog ni, nanti dah ada idea yg bagus leh masukkan.

Blog papa dulu pernah terbiar setahun. Sebab x da idea. Dicampur malas lagi sibuk.

Jangan off le hehehe

sabau...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal