Wednesday, May 26, 2010

pelengkap hidup ku

diary miszgarfien



salam


lagu ni ein dengar kat blog salah sorang adik ein yg comey tu

nama dia farah...leh la singgah blog dia kat sini

tapi x leh ngorat tau...dia dh berpunya

lagu ni best juga la nak dengar...

jooom layan

daku bagai laut
tak bertepi dan tak berkarang
aku bagai bintang
yang tak di temani malam

melihat dirimu
ada senyum canda tawa
membuat aku tak ingin pergi dari mu

teringat janji lama mu
kepada ku
teringat aku teringat
saat kau masih ada di sini
menemani ku sepanjang hari

bila kau pergi jauh
ingat la aku
bila aku ada di samping mu
peluk tubuh ku

bila kau rindu aku
panggil nama ku
ku datang menemui mu

peluk erat jasad ku
jangan lepas kan
tetap la kau di sini
harungi malam

kerana hanya dirimu
belahan di jiwa
pelengkapku di dunia



*dh dekat 30x ein ulang lagu ni*


*mr.N...kalau awak baca ni...sy nak awak hayati lirik lagu ni ye...fahami maksud yg tersirat kat lirik tu...

walaupun ein semakin stabil, semakin membiasa kan diri tanpa dia...tapi, ia x semudah itu untuk melupakan segala. nya...dia tetap di hati...dan sekarang ni, hampir setiap mlm mimpi kan dia.....rindu yang menggunung terbawa2 smpai dalam mimpi.....mimpi kan benda yang sama...keadaan masa kat hospital hari itu...sebab, itu antara yg terindah sekali dlm hidup ein..masih terasa hangat nya lagi...masih igt lagi kata2 ein pd kamu???

syukur la ein bukan jenis yang campur aduk kan soal keje n peribadi...hp ein tu kalau boleh bercakap, agk nya mesti dia dh sound ein habis2...ye la, asyk tekan hp je...tgk kot2 ade msg dr dia...wpun percent tu hny 1% sahaja, ein tetap degil kan...

tangan terasa gatal nak msg dia...tapi akal melarang kerana tak mahu hati terus terluka...tapi, tetap terluka walau ape pun keadaan nya...itu pasti...setiap kali teringat kenangan 3hari tu, laju je airmata ni mengalir...kenapa semua ni terjadi...kenapa semua tu hanya dusta...lakonan kah semua tu???sandiwara apa semua tu....

"Tuhan...tolong nyatakan la...padanya tentang cinta...adakah masih diri ku di perlukan"




3 org kwn gapil on "pelengkap hidup ku"

apiih on Thursday, May 27, 2010 10:19:00 AM said...

layaann.~~~~~~~~

miss z a t a on Tuesday, June 29, 2010 11:45:00 PM said...

its hurt to forget smth we love..be strong dear!:)

..::..ein..::.. on Tuesday, June 29, 2010 11:48:00 PM said...

miss zata...
yup..its really hurt...i do love him from deeply in my heart

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal