Friday, May 28, 2010

rasa macam nak menyewa je

diary miszgarfien



salam


benda ni dah lama ein fikir kan...dari dulu lagi...ein nak pindah...nak menyewa sendiri...tapi ein tau...tak semudah itu untuk ein buat...

bagi sesetengah orang tu, ok la family dia open n faham...tapi ein tak macam tu...silap haribulan, wat penat je bertekak...sebab paling utama ein nak pindah, ein nak jauh dari family..orang tak kan faham ape yang ein alami...plz la, jgn judge diri ein kalau tak tahu ape2

tau x, yang ein hampir2 buat keje bodoh...ein hampir2 dapat penyakit tekanan perasaan...orang xkan tau semua tu sebab semua org tgk ein bergelak je...orang tgk ein happy je...ape yg ade di luaran, xkan sama ape yg tersurat dalam hati ni

agaknya kalau ein buat benda tu, pasti ein dah x wujud lagi kat muka bumi ni....syukur la masih ade kawan2 rapat yg sentiasa di sisi...

nape la jpa x hantar ein pegi jauh2...jauh dari kL n selangor...cara ape lagi yang ein harus buat untuk jauh dari semua ni...kadang kala jauh itu adalah yang terbaik....tengok la keje ein camne nanti..sekarang ni, diorg rombak unit balik..so, ein xtau dapat unit mana...



*sentiasa berusaha
untuk kembali kan diri ni
seperti dulu
miss everything
n miss him damn much
i love u n need u
for the rest of my life





4 org kwn gapil on "rasa macam nak menyewa je"

apiih on Friday, May 28, 2010 4:32:00 PM said...

kak ein dah bsr,xkan fmly xbg duk umh sewa sndiri?

..::..ein..::.. on Friday, May 28, 2010 4:55:00 PM said...

apiih...

dik, nama je akk ni dh besar...tp life still terkongkong lg

CinTa Lea IxoRa on Friday, May 28, 2010 7:13:00 PM said...

hurm... tp elok juga duduk ngan family.. boleh tgk2kan diorang

MiszNadiey on Saturday, May 29, 2010 1:31:00 PM said...

ein... jgn la wat keje bodoh ein masih ada kawan2 yang meyayangi ein...nad pun sayang ein gak...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal