Thursday, May 13, 2010

syukur...sedih...nerves....semua la ada

diary miszgarfien



salam


*maaf ye kalau ape yg ein taip ni tunggang langgang...sebab perasaan tengah bercampur baur*


lepas balik hantar adik pegi skolah petang, teringat ade barang kat pos opis yg ein blom ambk...pegi pejabat pos dgn rasa berdebar...apekebenda la yg ein dapat

masa kkak tu bagi sampul surat putih, ein igt kan surat ptptn mintak hutang...sekali tertera alamat SPA.............

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt


terkedu kat situ juga....terus mengucap syukur....hampir2 nak nangis kat kaunter tu...memang tak terkata dah...ein langsung tak terfikir akn dapat surat dari SPA...


sebenarnya.....ein dh terlewat...masa baca segala bagai isi surat tu, rasa nak tercabut jantung ni....ikut kan ein kena jawab surat tu dlm tempoh masa 30hari....skrg ni dh lebih dr tempoh....dan....sepatutnya, ein kena hadiri kursus pd hari ni....byk benda ein tertinggal...dlm kepala ein dh pk yg bukan2...takut nama dh xde dlm senarai

jenuh gak la ein call SPA n JPA petang tadi...kebanyak kan staff bahagian ni pegi kursus tu...puas talifon sana sini...dah dpt, org tu lak ade tetamu...dan akhirnya......dapat gak cakap dgn cik tu....dia kata nama still ada lagi...isnin nanti terus datang lapor diri dekat BUKIT AMAN.....ye...ibu pejabat polis bukit aman....giler kan....wahaaaha

ein jadi warga BUKIT AMAN dah pasni....skrg ni duk pk camne nak g keje...sape nak hntr ein pagi2 pegi komuter...balik sape lak nak ambk....errrkk...mcm2 ein pk....





len kali la ein smbg....xde mood dah ni...sebab nya......................xyah la tau....penat dgn keadaan camni.....bgs la dpt jauh...mmg tu pun doa aku selalu




*adakah ni 1 petanda

awk, kita makin dekat kan



3 org kwn gapil on "syukur...sedih...nerves....semua la ada"

Rara on Friday, May 14, 2010 12:59:00 AM said...

congrats n gdluck ein.. :)

apiih on Friday, May 14, 2010 11:49:00 AM said...

tahniah k.ein...

Mawar_berduri on Friday, May 14, 2010 4:04:00 PM said...

tahniah dear ...
wah...takot ar keje kat Bukit aman tu ...hihihi

Enjoy your new job

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal