Monday, June 28, 2010

endoscopy day

diary miszgarfien


salam


try update blog gak wpun keadaan tak seberapa mengizinkan.....hurrrmmm, ein lapar sgt2 sebenarnya ni...nak mkn payah...tekak perit n perut lak still rasa pedih...ni dh mandi, kurang sikit rasa mengantuk sebab kena bius

pagi2 lagi ein dah terpacak kat ppum tu sbb abg nak g keje awal...so, terpaksa la duk kat mana2 dulu sementara nak tunggu masa appoinment ein...hbs ein mundar mandir kat semua pelusuk ppum tu...suma kedai yg ade ein masuk...agagaa

dalam pukul 10pg, ein pun gerak la pegi wad endoscopy tu...jalan slow2 je...sbb nya ein takut...ngeee ye la, dah la ein dtg sorang2 xde sape teman...doc pun macam dh wat muka....sorry doc, xde sape nak teman kan...


dapat gelang comey...agaaga




lepas register nama bagai, duduk kejap pastu diorang pggil nama dah...adeeeeh, lemah jantung rasanya...nurse suruh pkai baju spital yang warna putih tu...duduk kat depan pintu bilik endoscopy tu, sempat la borak2 dgn unty2 yg ade kat situ....suma cakap takut....



comey x saya...ngeeee


lebih kurang pukul 11pg, ein dah masuk bilik endoscopy tu...doc bagi ubt bius tapi separuh dos je sbb ein dtg sorang...then doc spray ubt ape ntah kat tekak...sgt x best rasanya...nak muntah je...masa doc masuk kan kamera dlm perut, ein sedar2 ayam gitu...hahhaha...rasa benda tu bergerak...dan berkali2 gak ein rasa nak muntah...sakit wooo perut ni...pastu sedar2 doc dh kuar kan kamera tu

masa nurse tolak keluar dari bilik tu, ein dah mamai je...terus terlelap...tau2 nurse kejut kan cakap doc dah ade nak bg result endos tu....ALHAMDULILLAH....dah xde ape2 masalah lagi...syukur sgt2...cuma doc ckp jaga mkn...

pastu nurse suh rehat kat kerusi je sbb katil nak guna utk org lain...ape lg, ein bantai la tdo...sejuk giler ok...hahahah...tup3 ein dapat call dr mr.N......weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....sgt best n happy....

mr.N dtg jenguk ein....mmg x jangka lgsg dia nak datang sbb aritu dia kata byk keje...so, ein pun xnak la susah kan dia...masa ein dh kat ppum n smpai nak masuk bilik endoscopy tu, ein x msg mr.N pun....sbb ein xnak susah kan dia...siyesly, ein sgt2 la happy dia dtg...

thanks dear....syg kamu selalu...pegi mkn dgn mr.N jap then dia sambg buat keje kat ppum tu...

dear.....buat keputusan yg terbaik tau...teliti betul2...fikir masak2...ni masa depan kamu...ein akn sentiasa doa kan kamu n sentiasa akn sokong kamu dari belakang....xmo la tengok kamu tension2 macam tadi...x best laaa....hehehe....x kisah la, janji dapat tgk kamu n tenung kamu....lalalalalaaaa

igt petang tu nak g merayap kat mid *ceh budget macam larat je* agagagag....tapi perut ni pedih sangat2...so, lepak je la kat ppum tu smpai petang smpai abg ein dtg ambk...lama giler ein duk situ...pastu mula la mulut ni gatal nak mkn mcm2...keh3

peace everybody...smileeee

ok la...mau tdo....xtau nak buat camne dengan perut ni...dah la doc bg mc sehari je...ish, kejam lak doc ni...hehehehe....plaster kat tgn pun x tanggal lg ni....agaagaga




3 org kwn gapil on "endoscopy day"

apiih on Tuesday, June 29, 2010 2:36:00 AM said...

jge diri lwklok kak ein yg comey..hehehe

Mawar_berduri on Tuesday, June 29, 2010 12:40:00 PM said...

owh...ini rupenya cik ein nya....selalu tengok gambar garfield je ...huhuhu.....

..::..ein..::.. on Tuesday, June 29, 2010 10:36:00 PM said...

apiih...
ngeeee...segan ye akk...kamu pun jaga diri selalu...jgn mls study tau


mawar....
adeeeeh, ade je la pic ein kat entry lama2...cuma mmg jarang letak pic sndr...segan T___________T

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal