Thursday, June 10, 2010

enjoy with my new job

diary miszgarfien



salam

weeeeeeeeeeeee...best3....happy3...hehehe

maunya tak happy...minggu ni dah dapat unit n dah start buat keje sikit2...yg plg best dapat team members yg sempoi, happening, suka wat lawak, n sentiasa tolong menolong...best sangat3

walaupun tak banyak lagi yang ein blaja tapi ok la...takleh nak citer detail pasal ni....rahsia...hehe...dalam masa 2minggu ni, ktorg kena belajar semuanya dgn cepat sebab diorang semua dah nak turun...nanti dah xde anggota yang nak tolong kami...

tapi kan.............kami semua xde gaji hingga bulan 7 ni...adeeeh, ku mahu makan ape sih...mau pulang bagaimana ya...ish, ni pun dah hbs jimat...xtau nak jimat camne lagi...pagi bawa roti dr rumah...tengahari cuba sedaya upaya untuk makan tak lebih dari rm3....

ni pun ein try jual kek coklat moist tu...aritu dah bawa bagi diorg rasa...takat ni ein ade 4 tempahan...alhamdulillah...wpun diorg beli utk bekas yg kecik, tetap gak rezeki buat ein...syukur sangat2...tempahan utk raya pun dah ada ni...suka sangat3

rasa macam nak cash kan NN hujung bulan 7 nnt...hope cukup la nak cash kan....kamu3 yang baik hati, if iklan tu berkibar2, kalau rajin klik ye...ein ingat nak buat modal utk kek...



*awak...
saya rindu awak sangat2
saya nak msg awak
tapi saya takut
awak jaga diri baik2 ye
insyaallah
saya tetap di sisi awak



3 org kwn gapil on "enjoy with my new job"

Rara on Friday, June 11, 2010 1:50:00 AM said...

wah,nak jgk kek boleh? :)

..::..ein..::.. on Friday, June 11, 2010 1:29:00 PM said...

rara...
hahaa..meh3 order

apiih on Friday, June 11, 2010 9:25:00 PM said...

turut bergembira dgn khidupan kak ein..heheehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal