Thursday, June 17, 2010

sayang mereka lebih la camni

diary miszgarfien



salam


cuba teka ein sayang sape?????


hehehe...sebenarnya, ein sayang sarjan emma n sarjan hajar lebih la....diorg mmg sangat2 the best la...ni bukan sebab nak bodek ke ape..xde nya...

diorg best sebab hari2 bawa makanan bagi kami makan...ngeeeeeeee....semalam pulut kuning + sardin...today pulut putih + kari ayam...hahaha...giler best kan kan kan

ein sayang lebih kat diorg bukan sebab makanan ye...tapi cara diorg layan ktorg, mmg friendly sangat2...ajar ktorg 1 per 1...bergelak ceria dengan ktorg...siyes 2org sarjan tu sangat best...

tapi....................diorg dah x lama dah...kalau ikut kan, arini (16/06/10) diorang semua iaitu para anggota, di kehendaki melapor kan diri kat balai2 penempatan yg baru...tapi di sebabkan kami semua ni staff baru, byk yg kena belajar..maka, tarikh perpindahan mereka dah di postpone...sampai bila x pasti...tunggu arahan bos je

mesti dah x best bila mereka xde nanti...wpun baru 3hari dengan mereka, mereka dah mula cam n igt nama ktorg...mereka very the sporting tau...blh x ein nak cakap kat 2org sarjan tu supaya jangan tukar...stay je kat bukit aman.....







5 org kwn gapil on "sayang mereka lebih la camni"

Adik A said...

(^.^)v

Mawar_berduri on Friday, June 18, 2010 11:21:00 AM said...

wah..best la tiap hari ade orang blanje .....hihi....baik tol Sarjan tu

apiih on Friday, June 18, 2010 5:30:00 PM said...

kat saye x sayang??ehehehe

..::..ein..::.. on Friday, June 18, 2010 7:39:00 PM said...

adik....
:))


mawar....
ngeee...mana ade hari2...tapi sarjan tu mmg baik...


apiih...
nak kena sayang ke....hahahha....mesti la akk syg adik2 akk

hanc on Tuesday, July 20, 2010 2:41:00 PM said...

eh eh eh.. adek sekali!!

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal