Friday, June 18, 2010

strawberry marshmellow cheese cake

diary miszgarfien



salam

memandangkan sekarang ni keje ein hanya la membaca dan mengkhatam kan suma majalah mingguan wanita yg tahun bila punya ntah...selak punya selak, terjumpa la resepi cheese cake yg x perlu di bakar...ngeeeeeeeee...i like it...dan resepi tersebut harus la di cuba...

hahahhaa....tu la hobi ein....menuba segala jenis cake...asal kan easy to do n barang2 nya senang di cari dan x terlalu mahal...agagaga....utk kali ni, akn ku cari tukang sponsor bahan...agagaa

nnt klo cheese cake tu jadi, baru ein tampal resepi dia eh...


tadi masa jalan2 kat kl central, lalu depan kiosk secret resepi, terpandang la sebiji kek yg sangat2 menyelerakan diri ku....oowwwhhh, tidak....................strawberry marshmellow cheese cake......sgt3 yummy ok............fine, ein xdpt nak search pic kek tu...mmg sgt2 terliur tgk kek tu...tapi apakan daya.....duit xde....tgk je la dan berazam akn beli gak kek tu...or.....................ade x sesapa nak belanja ein kek tu....ngeee









note buat adk ku yg tersayang...

jangan hny kerana 1 peristiwa yg mendung, selamanya kt nak mendung...awan pasti akn berarak dan terbitnya matahari yg menyinari dgn cerah dan terang...xkan selamanya mendung...pasti akn ade cerah atau hujan...takde apa yg perlu di risaukan...terus kan dgn semua yg adik dah usaha kan...





*mood sy tgh sgt2 best
keh3



0 org kwn gapil on "strawberry marshmellow cheese cake"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal