Wednesday, June 23, 2010

takut sangat2

diary miszgarfien



ein xtau nak luah camne...yang pasti skrg ni ein tgh ketakutan n menggigil....

petang tadi kena ngadap bos...mula2 ein xtau utk ape pastu dia kata nak interview utk cari assistant dia....time tu ade 3 org termasuk ein....masa giliran ein, dia tny ade pengalaman buat surat ke x...ein jwab xde

pastu dia kata nak cari pengganti PA dia....ein jawab nape x cari budak2 N17...sebab diorang lebih ariff dlm bab2 pengkeranian...terus dia macam xleh nak terima benda tu.....time tu ein dah menggigil sangat2...airmata dah nak tumpah...mata dia pun spot kat ein je

trus dia ckp mcm2...time tu la yg ein takut sgt2...pas kuar dr bilik dia, ein g borak2 dgn pembantu lama dia...org tu cakap, tu dia dh marah...xleh nak terima...nasib baik x kena baling or kena halau...dia kata ein macam pndg rendah pada diri sendiri, menolak tawaran tu...

bukan tu maksud ein...siyesly ein tgh takut sgt2 skrg ni...setiap kali teringat benda tu, rasa nak gugur jantung,...dia boleh buat mcm2...sekat kenaikan pangkat, black list nama ein..org tu ckp, jgn smpai dia benci semua kerja2 kt...

Ya Allah....klo ein tau camni...sumpah ein xnak pegi masuk blik dia, ngadap dia or ein diam je....tolong la ein....wapaun org tu kata, nnt dia akn jumpa bos utk terangkan keadaan tu, tapi ein tetap rsau....sikit lg nak gugur airmata ni masa borak dgn org tu

ein sgt2 perlukan kan semangat dr semua org....tolong la ein...ein dh xleh nak pk....ein takut sgt2....

5 org kwn gapil on "takut sangat2"

Adik A said...

akak just bertenang je...bykkn bdoa agr marahnya sampai situ je...akak jgn xtentu arah...insyaALLAH...big boss akak akn baik2 semula...

..::..ein..::.. on Wednesday, June 23, 2010 8:17:00 PM said...

adik...
akk takut sgt2...ni pun rasa jantung nak tercabut..menggigil2 dh ni...mmg terngiang2 terbayang2 lg masa dlm bilik dia...akk dh xtau buat ape...nape la akk g jawab camtu td...

SilentThinker on Wednesday, June 23, 2010 8:38:00 PM said...

Salam,
semoga dimudahkan segala urusanmu (^_^)

..::..ein..::.. on Wednesday, June 23, 2010 8:46:00 PM said...

silent thinker...
wslm....
mana menghilang....siyes ein tgh ketakutan skrg ni...nak nangis...

farysa on Thursday, June 24, 2010 1:37:00 AM said...

berdoa byk2 semoga marah bos akak tu xlme

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal