Thursday, July 15, 2010

appoinment lg...

diary miszgarfien



try update dengan seringkas yang boleh....kalau boleh la....hehehe...

harini ade appoinment kat ppum...so, pepagi lg dh lepak kat ppum...tapi kali ni lepak kat opis kkak....hehehe...dh kul 10 gerak g klinik surgery...ingat kan dh settle n x perlu appoinment ape jadah lg....sekali, ambk kau....dapat 2 lg appoinment....huh...

memandang kan ein still ade problem dgn perut n urine test yang x lepas masa wat check up utk keje gov ni, maka dengan itu doc telah memberi kan temujanji yang lagi best....ein kena buat CT Scan...errrggghhh..ape kebenda lak tu...tadi pun doc ambk urine lg..eeee, rsau nya

rasa x best betul la....tapi nak buat camne...kena buat juga la utk pasti keadaan ein yg sebenar....dalam hati dah mula risau bila pikir kan byk sgt test yg ein kena ambk...hope nnt result nya ok n xde ape2 sakit yg teruk

padahal sekarang ni tengah gulem3 sakit perut...blh plak otw nak blk td ein sakit perut...bukan sakit biasa2....pedih sgt2....suruh kkak stop kat mana2 stesen myk yg dekat...mmg sgt2 sakit dh...

memandangkan arini ein mc, maka berjalan la ein keseorangan di klcc....hahahaha....dh mcm ape je...hbs setiap floor ein tawaf...dr hujung ke hujung....keh3....smpai lenguh2 dh kaki ni...rasa dh bosan je tadi, gerak g kl central lak...ade la sejam kat situ...ein buat ape pun ein xtau...hahaa....kul 5 gerak g kat opis abg...yang best nya, hari ni kkak belanja secret resepi....ein order makaroni cheese tu....kembang tekak ein mkn benda tu....aaarrrggghhh, xmo order lg dh nnt...

tu je la nak citer utk xtvt arini...hehhehe...owh, arini tiada mr.N yg menemani...hehehe....dia outstation ke jb...baru niat nak bg kek kat dia....xpe la...take care ye dear


sedikit merajuk dgn adk
but...
nevermind laa


0 org kwn gapil on "appoinment lg..."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal