Tuesday, July 27, 2010

halfday for today

diary miszgarfien


bangun pagi tadi ok je...xde lak rasa sakit ape2...tapi masa sampai kat opis, x pasal2 sakit perut dgn tiba...pastu baru teringat yg ubt xde kat opis...sebab last week ein bawa g kursus n tinggal kan kat rumah...padahal mlm smlm dh tergerak nak masuk kan ubt dlm bag....nape la pelupa sgt ni

kebetulan arini, ade buat kenduri sikit...kenduri sempena sorang anggota ni, dia dpt naik pangkat n 1st anvsry khwn dia....so, bila ade jamuan camni, x lain x bukan menu utama adalah pulut....pulut putih dgn kuah serawa durian...pulut kuning dengan kari aym n sardin

xtau la napa arini n kali ni, xleh makan pulut....lepas mkn je terus muntah2...perut dh pedih sgt2...dh la toilet kat opis tu jauh...rasa x bermaya je nak melangkah g toilet...muka mmg dh pucat...then msg kkak ckp muntah2...tghari kkak ambk bawa g ppum n ein g kat klinik am je...doc check n ckp gastrik...pastu dia kata, xleh mkn yg pedas2, daging, nasi, yg berminyak....cuma blh mkn yg soft2 je cam bubur, sup2....pastu dia pun suh la ambk ubt n bg mc

bertambah lagi la koleksi ubt ein

ein lapo...tapi xde slera nak mkn...mkn je rasa nak muntah...klo x mkn pun x boleh juga..hurmm..

mr.N pun tgh sakit perut...sian dia...klo dekat, leh gak bg ubt kat dia...dear, jaga mkn tau...wat masa ni jgn mkn pedas or yg berminyak...makan yg soft2 je...klo x ok gak, pegi klinik tau....jgn biar kan je...kang lain jadi nya....

doc bg nsht kat ein, ein bg nasihat kat mr.N...sama2 tgh sakit perut...

1 org kwn gapil on "halfday for today"

Rara Nasiha on Tuesday, July 27, 2010 11:41:00 PM said...

jangann lupa makan ubat ya.

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal