Sunday, July 4, 2010

horoscope

diary miszgarfien



salam



saje je ein nak update pasal horoscope ein dgn mr.N...bukan utk di percayai tapi just for fun la org kata....ekekeke....



my horoscope


-cancer-

rasa mahu merehatkan diri di spa pula..tapi tiada siapa yang sudi menemani

percintaan : jalinancinta yang bersama si dia ada pasang dan surutnya..apakata kali ini kamu berdua mencari jalan penyelesaian terbaik di dlm mengemudi hubungan cinta

karier / akademik : profesional di dlm belajar / kerja adalah cara terbaik di dlm berdiplomasi dengan semua orang

kewangan : minggu ini rasanya mahu membeli0belah bersama rakan baik


5 julai - 14 julai : oren

wah...kamu ni jenis orang yang berani menanggung segala risiko atas setiap perbuatan yang di lakukan..kamu punya matlamat tersendiri dalam hidup yang menjadi target selama ini dan sangup bersaing untuk berjaya..menyentuh soal percintaan, kamu sebenarnya seorang yang sukar untuk mempercayai temanmu tapi bila kepercayaan itu wujud, selamanya kamu akn percaya kan dia




his horoscope


-virgo-

pelbagai perkara yang kurang menyeronokkan berlaku sepanjang minggu ini.. tapi tak mengapa nasib baik ada rakan yang memberi kekuatan

percintaan : mahu mengejutkan si dia dengan hadiah di hari jadinya

karier / akademik : perlu bersikap optimis di dalam apa sahaja yg di lakukan

kewangan : rasa mcm tak cukup bajet je bulan ni



3 september - 12 september : aqua [biru kehijauan]

senang sangat mood kamu berubah secara tiba-tiba hingga kadangkala membuat orang lain bosan..mungkin sebab itu juga membuatkan kamu kadangkala lebih suka menyendiri melayan perasaan tapi kamu suka melancong utk meluaskan pengalaman..dari segi percintaan, kamu sukar menemui cinta sejati dan sikap terlalu mudah percaya pada orang lain membuatkan kamu sering tertipu serta gagal dalam bercinta



*sumber : majalah remaja keluaran 1 julai 2010*



motif ein??? xde apa..cuma kadangkala rasa ape yang tertulis tu, ade benarnya juga...bukan utk percaya sebab nnt jatuh hukum...ada masanya rasa mcm mengena kat diri sendiri....sekadar untuk pengetahuan je la benda2 camni...



*cuba cari ape yang tersirat
dr horoscope tu
keh3




0 org kwn gapil on "horoscope"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal