Friday, July 30, 2010

iklan coffee-mate n happy 1st anniversary gapil comot

diary miszgarfien


1stly...............
nak say, happy 1st anniversary my gapil diary yg comot...ekekkke....dh setahun rupanya ein menaip diary online ni....dh macam2 cerita ein coretkan...semuanya pasal life ein...life yg x bp nak best...hheheh...moga, diary ni akn bertahan sampai bila2...selagi terdaya utk ein mencoretkan, slagi tu la diary gapil yg comot ni akn kekal...sayang ketat2 kat diary comot ni...ngeee...



fuuuhhhhhh.....lega rasanya...dr td duk mengamuk2 sebab blog kena malware....benci gilerr...pastu google la mcm2 nak cari solution utk buang malware tu...tp tak dpt gak...pastu adik lak on9..minta tlg dia tgk kan...dia kata dia view ok je

gggrrrrr...nape kat ein xleh view..kuar malware tu..pastu godek punya godek..baca satu per satu warning malware tu, dia bgtau ade 2 contants yg kena malware...dr website yg sama....bila igt2 balik, owwh yee, ein ade guna design dr blog tu...bila dh dpt cari punca nya, terus remove kan contant tu....then, alhamdulillah dh leh view blog....ngeeee


hurmm....minggu ni duk rumah sorg2...home alone...mak, abh n adk2 pegi PD...then kkak n abg ade xtvt sndr...tiba terdetik nak ajk mr.N keluar.....tp, cam biasa la....ein xkan bgtau kat dia...xmo la..biar la....nape ein rasa dia cam jauh je ye...outstation lg ke...hope jaga diri bebaik

masa on9 twitter, ade sorg ni update pasal iklan coffee-mate..terus ein klik youtube n tgk ketiga2 iklan tu...best la iklan tu...ye la, skrg ni dh jarang tgk tv...mana la nak tau pasal tu semua....mana yg blm tgk, sila la tgk...ade msg tersirat di situ...












*ade sesuatu prasaan yg terbit di hati ini..
sukar utk di ungkapkan
ntah laa



0 org kwn gapil on "iklan coffee-mate n happy 1st anniversary gapil comot"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal