Tuesday, July 13, 2010

it getting worst

diary miszgarfien



"when you are important to another person, that person will always find a way to make time for you. NO excuses.. NO lies and NO broken promises "


*ciplak dr blog adik...keh3*





waaaaaaaaaarrrrgggghhhhhhhh......

allergic ein dh makin teruk....dh byk kat leher n bahu....siyes sgt2 gatal n pedih...now, kat muka pun maca dh ade....x suka nya!!!!

xleh nak tahan tangan dari garu....pagi tadi dh rasa nak nangis je dgn gatal2 ni...dettol, ubat krim, bedak....jangan citer...memang dh penuh 1 badan...siap pasang kipas kuat2 lagi tu xnak bagi badan berpeluh...biar sejuk je


petang tadi masa tunggu abg ein, mamat mangkuk tingkat peminta derma tu tegur ein....

"eh...saya kenal awk....haaaaa, yg kedekut tu kan"

ade aku kisah?????????

ikut kan hati, memang nak sound dia kuat2 biar semua orang dengar...kalau dh hari2 muka ko ade kat situ, then setiap masa ko kacau org, igt org tu nak derma ke....kalau betul la tempat tu perlu kan bantuan, nape x guna cara yang betul....xkan setiap masa, setiap hari ko duduk kat stesen tu ganggu semua orang, minta derma...dh la buat perangai pelik2....tunggu la aku report nnt pasal ko....




*terasa seperti
nak ngadu dgn mr.N je
tapi, xpe laaa




0 org kwn gapil on "it getting worst"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal