Monday, July 26, 2010

macam2 hal

diary miszgarfien


alhamdulillah.....dapat gak baca yassin malam ni....opppsss, bukan baca sebab mlm ni nisfu sya'aban ye...mmg slalu ein akn baca pd mlm jumaat or pd hari2 tertentu yg ein rasa kan cam ada yg x kena...

yg utk mlm ni, kire 2 in 1 la....1 sbab nisfu sya'aban...1 lg sebab ein rasa x bp best sgt arini....entry be4 ni pun dh leh nampak yg emosi ein x betul sikit...so, kena la tenang kan diri balik

hurm...smlm ein dpt mimpi pelik...ntah la..before ni tak penah lak dpat mimpi2 yg pelik...smpai kan masa ein terjaga, still lagi terasa mcm ein pegang benda yg org tu bagi...fuuhhh, memang cam pelik la

hurmm....tiap kali usai solat n berdoa, laju je airmata ni mengalir...xtau la nape..rasa cam sebak sangat dada ni tiap kali menadah tangan memohon pd Yang Esa...kalau kat opis, buat yg ringkas2 je...kang x pasal2 org tgk ein nangis lak time doa tu...wpun kadang2, doa yg sama je tetap rasa sebak sangat2...

moga2, doa ein di perkenan kan oleh-Nya...amiiiinn

petang tadi tersenyum je dpt msg dr mr.N....hahahha....rasa cam nak ngadu dgn dia je....tp xmo la ganggu dia...keje tgh menimbun tu....cian lak kat dia...slalu blk lewat2...ish, igt ein x rsau ke blk mlm2 gelap tu...slalu ein doa, biar la dia selamat smpai kat rumah...xnak ade ape2 yg terjadi kat dia...kamu, jaga diri bebaik tau..oopppss, wallpaper itu sudah siap...hehe...



3 org kwn gapil on "macam2 hal"

Mish Oura.. on Tuesday, July 27, 2010 12:32:00 AM said...

cntiknya blog... hehe...

1st time datang cni..... :)



apa nama lgu ni ek????


Kau yang ku puja..

Ann on Tuesday, July 27, 2010 1:46:00 AM said...

penah mimpi pelik...tp sekali je..psl adik.

penah mimpi..smp mjerit terus bgun..xigt psl pe..kwn yg dgr tkejut

penah mimpi psl lintah sbb br lps wat terapi lintah...trigt2 kot..smpaikn member gelak dgr aku duk sbut geli2 tgh tido

..::..ein..::.. on Tuesday, July 27, 2010 9:40:00 PM said...

mish oura..
tahnks ye sudi singgah di blog ni



ann..
haiii...2 1st time dpt mimpi pelik

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal