Sunday, July 11, 2010

mood : in pain

diary miszgarfien




hari ni mood memang dalam kesakitan...selalu takde lak sampai rasa sakit camni...kali ni memang teruk la....lebih2 lagi since sakit...memang dh rasa pinggang ni nak tercabut...duduk x kena, berdiri x kena....

sob.....sob......sob

buat kek pun sambil tahan sakit...berkerut2 muka...

ada buat lebih kek tu...ingat nak bg mr.N...tp rasa mcm sikit sangat lak...1 bekas tuppaware bulat tu je....kalau dia bawa balik makan dengan family, memang x sesuai...tapi kalau untuk makan sendiri, boleh la....issshh, serba salah lak nak bagi...then, bila lak nak bagi kat dia...hurm, camne ni

hope esok dh x rasa sakit lagi...sebab esok kena pegi ke shah alam utk ambk barang...kalau sakit, camne nak pegi...dah la muka ni tak reti nak cover line kalau sakit..tang2 tu gak jadi pucat....




0 org kwn gapil on "mood : in pain"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal