Saturday, July 10, 2010

mood : ntah ape2

diary miszgarfien




tak best nya bila jalan2 takde duit...nak beli ape2 pun tak boleh...tengok je la benda2 tu semua...nak buat camne...duit yang ade memang cukup2 je utk sampai hujung bulan ni...

kalau dulu memang tak kisah sangat pasal duit...ade ke xde, sama je...tapi bila dah kerja ni, byk barang yang nak kena sedia kan...tanggungjawab pun dah bertambah...

tadi masa pegi beli kain dengan mak, jumpa 1 kain tu...cantik kalau buat baju labuh belah tepi...ikut kan hati nak beli tapi bila pikir kan duit, takpe la....mak pun tak boleh nak tolong beli kan sebab tengah sesak...kain tu dah tinggal sikit...takpe la...nanti cari lain je la

then jumpa la kedai barangan silver...ok fine...hati dah membuak2 nak beli neklace tu...di sebabkan huruf N yg ade tu sangat la besar n saiz yang ein nak takde, terus batal kan niat...memang simple je huruf N tu...tapi ade diamond la kat tengah2 nya...takpe la...nanti cari kat tempat lain..mana tau ade yg lagi sweet ke kan

petang tadi masa g care4, ade orang dr perodua bg brochure kete myvi baru tu...ikut kan hati, nak je keluar kete cepat2....tapi nnt beban every month memang sakit la...nak tunggu duit cukup, lambat lagi la jawab nye ye...

ntah la arini rasa macam sedikit mood yang tak best...makan pun tak lalu je....dr pagi smpai petang tak makan ape2...nsb baik masa kat care4 kkak belanja kfc...ambk set yang baru tu...ok fine, x best rasanya....pasni dah xyah beli lagi...

hurmmm......ntah la...xtau la...nak iron baju pun rasa malas...xde mood lgsg...hope esok ok la...sebab esok nak kena buat kek...takut effect kat kek lak





lagu ni ein dengar kat 1 blog ni...rasa damai sangat...tiap2 malam ein dengar kat blog dia...thanks ye kenal kan lagu ni dengan ein...sebab blog awak la, ein jatuh hati dengan lagu ni



0 org kwn gapil on "mood : ntah ape2"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal