Monday, July 5, 2010

myvi SE baru yang menggoda

diary miszgarfien



salam


harini dapat 1 berita yang tak best....issshhh, mmg tak best betul2...nampak nye calculation yg ein buat aritu terpaksa la di ubah...tapi nak tunggu jawapan yang pasti dl....xpe la...slow2 orang cakap...yang penting, kena sistematik la...kena buat ikut ape yg dh di rancang....

tadi kat twitter, ade sorang ni update pasal myvi baru....sangat2 COMEY ok....ein rasa mcm dah jatuh cinta la kat myvi SE yg baru tu....ni yg lagi bersemangat nak kumpul duit....meh3 usha myvi SE baru kat link bawah ni




saudara ejam othman, sorry ye letak link blog awk kat sini....


warna kete myvi tu lain kan...nnt nak g tgk depan2 la myvi baru tu....dalam dia pun lain....pasni, mula la xtau nak buat keputusan utk ambk warna ape....huhuu




*mr.N....
lawa x myvi baru tu
ngeee



3 org kwn gapil on "myvi SE baru yang menggoda"

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ on Monday, July 05, 2010 9:58:00 PM said...

kl bodypart die cm SE mmg style..tp seat kl leather lg best.pasal yg membezakan die kaler, ngn corak2 bunga tu je

so far, SE still the best.

..::..ein..::.. on Monday, July 05, 2010 10:32:00 PM said...

tu la...nak kena tgk depan2 baru leh tau camne keadaan myvi SE baru tu

Legasi Piston Pecah on Tuesday, July 06, 2010 8:12:00 AM said...

wah,bagus lah..dah merancang dari awal nak beli kete...
--------------------------
[Gambar]Cara-cara serangga buat rumah

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal