Wednesday, July 14, 2010

no title

diary miszgarfien







esok pukul 1030am, ade appoinment dengan doc kat ppum....ntah doc nak ckp ape pun xtau...tunggu je la esok

then nak tny doc something...after that, nak g check allergic yang kat badan ni....ni pun still lg tahan gatal2....sabo je laaa

arini keje ein jaga sentri.....alaaaaa, yang macam penyambut tetamu tu la lbh kurang...dr pagi sampai petang...xleh nak pegi memana....kebetulab hari ni ramai lak tetamu...penat laaa ein ke hulu hilir cari pegawai yang diorang nak jumpa tu...kat bilik sentri tu pun smpai penuh jadi nya



bila dh kebosanan, maka hp la yang menjadi mangsa ku..



mr.N...........kamu nak kek x....kalau kamu nak, esok ein bawa pegi ppum...




0 org kwn gapil on "no title"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal