Wednesday, July 28, 2010

saya lapar

diary miszgarfien


badan dh lemah...dr smlm x mkn ape2...sebab nya doc ckp seminggu ni jgn mkn nasi....dh xtau nak mkn ape...xkan nak suruh mak masak bubur kot...ishhh, xmo susah kan mak

sepatutnya tengahari td, opismate g bli kan bubur mekdi...sekali dia terlupa...sedikit kuciwa n merana...maunya tak merana...ein harap sgt dpt mkn bubur sebab dh terlalu lapar...pastu perut dh mula pedih...nasib la ein bawa mushroom soup instant tu....jadi la mkn dgn roti wat alas perut...

kat opis tu, mana ein nak cari bubur...nak mkn yg sup2, semuanya pedas....ade cili...ish3...sabo je la...nsb la doc kata seminggu je...tapi...................next week ein kursus smpai mlm...camne ni...mana nak cari mknn..diorg x sedia kan mknn...rasa nak nangis dh ni..yg penting, ubt kena bawa...air kotak xleh tinggal

masa kat wad dulu, blh la x mkn ape2 sebab masuk air glukos...xde la rasa lapar..xpun, diorg provide bubur....ni, kat rumah mcm mana nak buat...dh la mak masak sedap2...bau xleh tahan...




dear....
this week kamu last ke kat opis lama
start keje kat tmpt baru bila





1 org kwn gapil on "saya lapar"

Mawar_berduri on Thursday, July 29, 2010 12:02:00 PM said...

Ein,

ape khabar ? makan k...kalau tak de selera pun makan la cket buat lapik perut ......

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal