Thursday, July 8, 2010

today is the day

diary miszgarfien



salam


pertaman sekali............ein nak ucapkan terima kasih pada semua kawan2 kat twitter n facebook yang wish besday ein....tak lupa gak buat kawan2 yang wish kat hp....terima kasih sangat2 sebab jadi kan hari ini hari yang indah

buat anggota n kawan2 unit kat opis tu, terima kasih ye....ein paling terharu saat cik hajar wish besday n usap kepala ein sambil doa kan yang terbaik buat ein....memang terharu sangat2....terima kasih juga buat SM Ju yg mendoakan diri ein....terima kasih buat cik ema, cik jijah dan anggota yg lain kerana sudi masak macam2 hari ini....

dan....yang paling ein tak lupa kan....buat mr.N....thanks dear....2x kamu wish kat ein...dan kamu, adalah orang pertama yang wish....im soooo happy...sayang kamu selalu

wpun takde ucapan dari family tersayang, its ok...tipu la kalau ein ckp ein x sedih kan...takpe...moga2 keadaan akn seperti dulu...

sempena hari ini...ein xde ape2 yang nak di hajati...cuma ein bersyukur kerana di beri kesempatan untuk hidup dan bernafas di bumi yg indah ni hingga ke saat ini...ein doa, moga semoga hati ein semakin tabah, kuat dan cekal untuk hadapi ape jua dugaan...moga ein di beri kesempatan utk membalas jasa kedua orang tua ein...di beri peluang untuk membahagia kan mereka berdua...semoga perjalan hidup ein, akn lebih teratur lepas ni...

moga ada rahmat di setiap perkara yang berlaku selama ini...semakin hari, ein bina kembali, cari kembali cebisan diri ein yang penah hilang dulu...

satu je yang wat ein agk kuciwa sikit...petang tadi ade update kat twitter...ein tak dapat beli strawberry marshmellow cheese cake...dari 2mgu lepas lagi ein dah niat nak beli kek tu utk diri sendiri....tapi hari ni hampa sangat2....xpe la, esok kan ada

lagi 1....hari ni dpat free call dr maxis n celcom....tp, lgsg tak guna pun...tak tau nak call sape...hati meronta2 nak call mr.N tp.......nnt xtau nak ckp ape...nnt lbh byk diam je....xmo la...kelu lidah utk berbicara...nak kacau dak2 lain pun, rasa mcm xde mood....


im soo happy today....thanks to everybody....luv u all...muuuuuaaaxxxxxxx



1 org kwn gapil on "today is the day"

apiih on Friday, July 09, 2010 8:08:00 PM said...

happy birthday sekali lagi kak..ehehehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal