Saturday, July 31, 2010

weekend yang bosan

diary miszgarfien


rasanya arini masih lagi panas dengan isu skim cepat kaya or skim piramid tu...ein malas dh nak ambk tau pasal skim2 yg ntah ape2 tu...yang penting, hati ein puas sangat bila geng2 8282 dah tumpas...rasa berbaloi sangat sebab keras kan hati utk x join benda2 tu...rasa bersyukur sangat sebab punya pendirian yang kukuh

terima kasih ye pgl ein KAYU dulu...now, kamu dh KAYU REPUT yg hny akn di pandang serong oleh semua orang....ein yakin, dia xkan brani nak kata ape2 lagi dgn ein...semoga kamu sedar diri..mesti kamu malu sendiri kan dengan kata2 yang penah kamu lempar kan dulu...nape eh x nampak lagi kete fairlady parking kat rumah tu...ish3...mana bajak yg kamu kata nak beli utk bapak kamu tu....

pasni jangan lak segan nak kuar rumah ye...keh3...ok la, xmo dh tulis byk2 pasal ni....


sebenarnya nak post pasal something...pasal BULI...tapi xpe la..biar je la...nanti kalau dh xleh nak tahan, rasa2 nak meletup, baru luah kat sini...try utk tenang kan diri n istighfar byk2


weekend yang sangat2 bosan kali ni...xde ape2 xtvt yg akn di lakukan..ing nak buat kek or ape2 je...tp kena godek buku n bahan2 dl...

0 org kwn gapil on "weekend yang bosan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal