Wednesday, August 11, 2010

1st day puasa

diary miszgarfien


camne dengan 1st day puasa kamu semua....ok je kan...pg td ein juz minum susu...rasa nak muntah tp gagah kan juga utk hbs kan...hehhe

hari 1st puasa ni, x rasa penat mana pun...mcm biasa je sbb ein dh biasa x mkn kan...so, xde la rasa ape2...cuma slalu telan bergelen2 air...arini, bibir dh kering...dh la aircond kat opis tu sejuk mcm duk dlm freezer...sakit perut pun xde la teruk sgt..cum abelah petang tu dh start pedih2 la...tp blh di kawal lg

yg x larat nya, balik pukul 5 terus berdesup keluar..jalan kaki sepantas yg boleh..kalau blh nak laju lg...smpai kat pasar seni tercungap2...huhu...nak buat mcm mana...kkak n abg blk awl...ein blk lmbt...cian kat diorg kena tunggu ein...kalau blh, pasni nak pkai roller blade la time blk....ok x??? keh3

arini ein terperasan something bila buka diary MNZ...tarikh yg unik...1 year, 3 months, 3weeks, 1 day....then 3days, 3weeks until his besday...x sangka kan setahun lbh ein bertahan...alhamdulillah...siang tadi dh tny mr.N siap2....thn ni kalau wat surprise, kena marah lagi x agk2 nya...keh3...ye la, last year konon nya nak wat surprise...tp ein yg kena surprise...kena marah dgn mr.N....wowowoow...techik hati daku yg sedia kechik ni tau...*nnt dia baca mesti dia perli2 la ni* 

semakin hari, semakin byk benda tentang masa depan yg kami bincang kan...apekah ia nya???? rahsia la...keh3..yg plg penting skrg ni, kami mencari kesefahaman, keserasian, kepercayaan n bertolak ansur..huhuuu...dh xleh jadi cam dl..kena la serius ckit skrg ni...kena pndai buat kptsn dlm semua hal...kena bincang betul2...

haaaaaaaaa.....kang ade la yg pikir ntah ape2 kan....mcm la ein x tau kamu semua tu...ape2 pun, doa kan kami ok


0 org kwn gapil on "1st day puasa"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal