Thursday, August 5, 2010

any idea???

diary miszgarfien


giler muak hari2 ngadap mee or mushroom soup...kat opis dh dpt gelaran cendawan...ekekeke...sebab nya time lunch je, mesti buat mushroom soup mkn dgn roti...mlm2 rebus mee...mlm ni buat kentang bakar...tapi, skrg ni tetiap hari mesti ade lauk sambal tempoyak...ggrrrrr, sgt2 x best ok klo x dpt mkn tempoyak dgn nasi....rasa cam something yg kureng je..

ade ape2 idea tak ein ganti kan nasi...try gak mkn nasi sesuap dua..pastu rasa nak keluar blk..xpun kdg2 sakit perut...ni dh nak start puasa then raya...x best nye nnt xleh nak mkn2 nasi impit ke, ketumpat ke...huk3...camne la org yg xleh mkn nasi ye...diaorg tu x teringin ke nak mkn nasi...ade lauk yg best2...ape yg diorg mkn selalu ye..xkan la hari2 mkn mee kot...

hilang idea dh nak taip ape...sebab otak x berfunction dgn sempurna...sekian



aku ada kamu - adira AF8




Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu



*sentiasa ada kamu dlm hati ini

0 org kwn gapil on "any idea???"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal