Monday, August 16, 2010

appoinment ct scan

diary miszgarfien


proses ct scan berjalan dgn lancar...wpun dlm hati sangat2 takut...masa nurse suruh duduk kat tempat scan tu, tgk semua patient tgn bercucuk...adeeeehhh..terus jantung dupdap2...ni yg x best ni...nak kena cucuk ke???

then attenden wad tu pgl nama....bawa ein pegi kat wad trauma....ein wat scan kat situ...lega sgt2 bila nurse kata ein xyah kena cucuk...tapi..........................kena minum air bergelen2 smpai rasa nak terkucil....air masak yg diorg bg adalah sangat2 x sedap!!! bape kali ein nak termuntah minum air tu...nurse suh tahan...jgn muntah kan...

kat dlm bilik scan tu, nampak la gelung scan tu..yg ni scan yg separa tu...juz scan kat area perut n badan je...cuak gilerr...masa buat tu, ein pejam mata je...takutt...bp kali ke depan belakang...tarik nafas, hembus nafas, tahan.....ade lah dlm beberapa minit...then doc kata dh siap....fuuhhhh lega

result tgu next week...ppum tu dh mcm tempat yg wajib ein pegi tiap2 bulan..dlm sebulan tu, mst sekali or dua kali kena dtg....

tu je la nak citer....hati rasa x best....nak tdo


3 org kwn gapil on "appoinment ct scan"

cahayachenta on Monday, August 16, 2010 11:27:00 PM said...

mak raihan pun penah kena buat ct scan.. cuak gak la dia masa tu.. hehe

smoga ein sihat2 yer...

Luth Textile on Tuesday, August 17, 2010 12:13:00 AM said...

semoga sehat tau ein

..::..ein..::.. on Tuesday, August 17, 2010 12:36:00 AM said...

cahayachenta...
hehehe...mmg cuak giler tadi..nsb la sekejap je


luth...
insyaallah...doa kan ein cepat sht tau

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal