Thursday, August 26, 2010

appoinment urology

diary miszgarfien


ye..........esk adalah hari bertemu doktor...adeeehh....sgt la mls ok...dan sgt la xmo pegi klo blh...ntah ape lak doc nak ckp kali ni...kompem la dia ckp "ok je semuanya tp saya pelik nape kamu x sembuh lg"

ye.....ein dh hafal kata2 doc tu....wakakakka....sengal btl

ein cuti smpai selasa...isnin saje ambk cuti...kusut je duk kat opis tu...arini pun blk lmbt sebab ngadap puan...adeehh...pertama kali kot berbuka dlm kete...weeee

skrg ni rasa cam nak fly g jb je...nak jaga mr.N....dia x sihat...risau kan dia sgt2...smlm webcam dgn dia pun, nmpk sgt dia x larat...ein kat sini dh susah hati sgt2 ni..klo dia kat sini xde la rsau sgt...sbb ade fmly dia...ni dia sorg2 kat sana...xde sape nak jaga...cuti pun mcm x cuti...


rsau kan abg sgt2...hurmm....get well soon ye my dear...rjn2 mkn ubt tau

besday mr.N pun ade lg seminggu...tp still lg xde idea nak bg ape kat dia...jap lg blogwalk l anak cari pae benda yg sesuai nak bg kat dia


2 org kwn gapil on "appoinment urology"

neyra shazeyra on Saturday, August 28, 2010 5:25:00 PM said...

makcik ni so sweet la :)

..::..ein..::.. on Saturday, August 28, 2010 6:50:00 PM said...

neyra....

ape yg sweet2 nye ni...lalalalaa

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal