Sunday, August 15, 2010

atas permintaan mr.N

diary miszgarfien


what bored weekend huh???? adoooii, den dh xtau nak buek apo ni...bosan eh la duk morap dlm bilik ni je...kan best dpt jumpa mr.N...huhuu

lepas ni, kalau tgk ade post pelik sikit dlm blog comot gapil ni, tu makna nya mr.N lerr yg update...ekekeke...dia dh jd author blog comot ni...pasni, bertambah la lg sorg blogger dlm alm maya ni...

hmm, mr.N dh byk kali wat permintaan ni...ngada2 lebih je...dia suh letak pic dia...ein malas blh x??? agagagga


ade ke suh buh gambar dia yg ntah zaman bila ni....skema ok...hahahha....klo x silap ein la, ni pic masa dia blaja dulu...igt kan dia suh letak gambar yg kachak sikit ke....sabo je la....


ok...he's mine....hahahhha...

tiba2 blog comot gapil dh ade pic mr.N...isshhh....ein igt nak tunggu smpai 1 masa nnt br letak pic dia....tp dia yg excited lebih....wahahhaha....ampun ye mr.muchuk...

skrg ni cik gapil dh ade tuan baru...tp tuan nye ni, sgt2 la x suka dgn kucing...cian gapil kan....keh3



2 org kwn gapil on "atas permintaan mr.N"

Zikr the Jalanan Sepi Perantau on Sunday, August 15, 2010 5:36:00 PM said...

manyak encem... :-)

..::..ein..::.. on Sunday, August 15, 2010 7:02:00 PM said...

zikir the jalanan sepi perantau...

hehehe....thanks

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal