Tuesday, August 3, 2010

belanjawan yang sudah terlebih

diary miszgarfien



wowowoowowo...giler kasar betul minggu ni ein berbelanja....dalam x sedar, hbs rm100 camtu je...ishh, biar betul...adoooiii...ni semua gara2 kursus ok..rasa nya ein ade bgtau, ein kursus dua hari, isnin n selasa...takde di sedia kan transport n makanan

dua hari tu gak la ein makan kat tesco extra shah alam tu...nak makan yang standard je...keh3...nak buat camne...org dah x boleh mkn nasi skrg ni...so, kena la cari mknn selain nasi cam mee, meehun, spageti...hahaha, dua harini ein mkn spageti je...nasib baik la sedap..berbaloi2 la pada ein...kalau tak caya, tanya mira...kan mira kan kan kan....

pastu jalan2 jumpa kedai kasut..mula2 juz nak usha2 je...sekali org kedai tu ckp semua jenis kasut ade potongan rm10...peerrgghhh, terus belek 1per1 kasut yg ade kat situ...terbekenan lak dgn 1 sandle ni...nasb la murah je...memandang kan semua kasut keje n sandle dh lebur, gara2 blk keje kena jalan kaki g lrt...hbs lunyai kasut baru pkai sebulan..asyk kena bli baru je

pasni dah xleh nak cucuk duit lagi...gaji lambat lagi...tapi rasanya masih mampu berjimat sebab dh nak puasa kan..duit ASB pun lom transfer kan lagi..lgpun ein bukan la jenis nak mkn sgt klo duduk kat opis tu..cuma 2 3 arini je angin ape ntah asyk nak mkn yg mahal2 lak..sabo je la..esk nak jumpa abg Lan nak claim duit tambang n duit mkn....hehehhe...


0 org kwn gapil on "belanjawan yang sudah terlebih"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal