Saturday, August 21, 2010

berbuka bersama family ku

diary miszgarfien


first thing, ein nak minta maaf pasal entry mekdi tu...ia nya di post oleh adk ein...mayb niat dia hny utk berkongsi...if ade ape2 maklumat tentang isu tu, harap dpt la berkongsi bersama...td g jenjalan kat blog org lain...terbaca la psl dia tegur isu ni...wpun dia bukan tuju kan pd blog ein, tp agak terasa di situ

but....nevermind la....harap isu halal haram mekdi tu, berkahir di situ sahaja....entry tu ein akn tarik balik...

adik....akk harap adk x berkecik hati...


ok, enough dgn isu tu....

today, im soooooooooooooooo happyyyyyyyyyyy...

1st - sebab dpt jumpa mr.N....then kami berbuka bersama...hehhe...berbuka kat rumah ein....ein yg cuak tau...smpai tgn sejuk2...tgk dia kat sebelah relax je...

2nd - dpt jumpa 2 org budak senget...keh3...masa kat stadium tdi, sempat la jumpa ayong n neyra....nape ein pgl mereka sengat...sebab nye mmg sengat pun....keh3...jumpa2 ein je terus jerit n hug ein....terkedu jap...hbs semua org kat bazar tu tgk kami....hahahhaha....segan jap...

siyes rindu ayong n teringin jumpa dak moolat neyra...jumpa diorg kejap je sbb ein rushing nak blk rumah...kang lmbt lak smpai rumah....

girls, dah jumpa my mr.N kan.....so, diam3 ok....sila jgn puji dia lbh2...kang dia kembang lak....haaha...opssss, sory abg....

semuanya berjalan dgn lancar...lega sangat2...alhamdulillah



muchuk..

i love u so much

1 org kwn gapil on "berbuka bersama family ku"

PutraRocker on Sunday, August 22, 2010 11:03:00 AM said...

salam 12 ramadhan

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal