Tuesday, August 17, 2010

jaga diri baik2 ye mr.N

diary miszgarfien


kalau buat ct scan tu, mmg ade effect ke dr kesan radiation?? ein google mmg la ade kesan sikit2...tp kesan nya mcm mana ye....dr smlm lg duk sakit perut...sama ade kesan dr air yg ein kena minum or kesan radiation....ntah la...nak kata mkn, mmg xde mkn...so, xkan la leh sakit perut sbb mknn kan...

arini dah start berjauhan dgn mr.N...rindu wooo...tapi be4 dia gerak g jb, sempat gak dia singgah kat opis ein...dpt la jumpa dia sekejap...thanks dear sbb tunaikan permintaan ein...n sorry if ia nyusahkan kamu..skrg ni dh ok sikit, x sedih sgt la...mayb sebab dh jumpa kot...hehehe...cuma rsau kan dia sorg2 je la kat jb tu...ni pun ein baru je tlg dia cari kan rumah sewa...dia kata dpt 1 dlm byk2 list yg ein bg tu...hope rumah tu ok la n penghuni yg lain pun ok...klo penghuni2 yg lain kacau mr.N ein tu, siap la mereka ein fire2 nnt...jgn ganggu cik abg ein nak buat keje ye...keh3

minta2 raya ni dia blk blh jumpa..ade lg dlm 3 minggu...x lama sgt...kejap je 3 minggu tu...heheheh...buat mcm hari biasa n jgn pk sgt yg dia jauh...mesti x terasa sgt...lgpun be4 ni bukan nya x penah jauh kan...if selama setahun blh jauh, xkan la bape bulan ni x blh kot...tapi yg pasti, kali ni adalah sgt2 berlainan...

bulan puasa ni ein dpt blk awal...hoooreeeeyyyy....cik bg ein sorg blk awl...best giler...pukul 4 dh leh angkat kaki...tapi klo keje byk, ein stay la smpai pukul 5...dan yg best nya, arini ein berjaya membuli n membalas blk kat diorg...hahahah...kuasa veto di tgn ku...cik siap backup ein lg...muahahhaa....siap la diorg pasni...skrg ni, suasana kat opis dh ok...mayb sbb dh lama sikit kan dgn diorg...dh leh terima la prangai diorg tu semua...ye la, xkan nak serius je kan..so sakat menyakat ni hny la utk hilang kan bosan je...

cukup la arini nye citer...mau gulem3 daaa....sape mau join??? ekekeke....hujan2 ni mmg sgt best gulem3 kan kan kan....sejuk je


*walaupun jauh, tetap dekat di hati
wpun jauh, dia tetap di sisi ein
syg kamu sgt3 muchuk


*adeeeehhhh....
dpt call dr kedai spek tu la plak
kena tunggu gaji la jwb nye br g ambk
duit sesen kat tgn pun xde
touch n go pun dh tgl sikit
xtau la ckup ke x smpai nxt week
jwb nye korek tabung la ni nnt



3 org kwn gapil on "jaga diri baik2 ye mr.N"

mr.N on Wednesday, August 18, 2010 1:15:00 AM said...

byk2 sbr ek ein.naz sntiase di hati ein.naz akn call2 ari2 utk mgubat rndu ein.klo sempat naz akn ym dgn ein tiap2 mlm k.tq sebb sbr dgn naz dlm hbgn nie

mr.N on Wednesday, August 18, 2010 1:19:00 AM said...

xde ape yg nak disushknnye utk org yg abg syg sgt2 di hati nie.abg sgup wat pe jer utk syg.love u so much

..::..ein..::.. on Wednesday, August 18, 2010 7:50:00 AM said...

mr.N...

abg...jgn la susah hati psl syg ye..ok lg ni..still blh independent lg..thanks dear for everything..its make me soo happy now..love u so much muchuk...ekekee

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal