Tuesday, August 31, 2010

kan best kalau esok masih lagi cuti

diary miszgarfien


nape la esk bukan cuti lg ye...siyes ni ein rasa sangat2 malas nak g keje esk...ye la, dari hari jumaat ein x keje...maunye x heaven duk rumah g jenjalan n shopping smpai duit gaji pun dh habis...heheh

pastu mula la kena marah dgn mr.N....dia risau ein xde duit nak mkn...issshh, xyah rsau la...slalu nye mmg x mkn pun....lgpun kali ni berhabis utk fmly...best rasanya...wpun utk diri sendiri x seberapa nak ada...xpe la, yg penting family kan

cepat la masa berlalu esk dan hari2 seterusnya....rasa xmo g keje la...sape yg rajin baca blog ein, tau la nape ein malas nak g keje...tp nak xnak, kena gak g keje kan...klo x keje, mana nak dpt gaji...klo xde gaji, camne nak menyimpan...klo x menyimpan, camne nak khwn....ngeeeee....gataaaaiii sudahhh

sabtu ni besday mr.N....tapi this week dia x blk lg...so, kena la sambut thru via webcam je....tapi ein bengang giler dgn webcam ktorg ni...kalau gmbr ein bergerak, mesti gmbr mr.N jadi kaku...kalau gmbr mr.N bergerak, gmbr ein lak kaku....WTH??? btl laaa...sape tau camne nak buat...kdg2 tu smpai 10x kena invite dia utk berwebcam...x best la mcm ni....plzzz kwn2 yg lain, sape tau camne nak atasi mslh ni


0 org kwn gapil on "kan best kalau esok masih lagi cuti"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal