Monday, August 9, 2010

life yang semakin berubah

diary miszgarfien



firstly, ein nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN....semoga puasa kita pd kali ni, lebih di berkati...banyak kan amal, kurang kan perkara2 yg boleh mengurangkan pahala kita...puasa2 juga, terawikh jgn lupa...kalau rajin lagi, mengaji la...ambik berkat dalam bulan ramadhan ni...bulan puasa ni, rasanya kompem blog ni penuh dgn makanan kan....hahahha...cam puasa tahun lepas la...suka buat semua org terliur...ekekke...tp hujung minggu je la ein buat xtvt memasak....pd sesapa yg x puasa tu, duduk diam2...jgn lak pi hasut kawan2 yg lain...x baik tau...dosa besar..hehehe

bila la agaknya ein akn berpuasa, berbuka dan bersahur dgn mr.N ye...ekekekke....gataiii betul dak ni ye...sekarang ni, terasa sangat perubahan dlm life ein..dl pk diri sendiri je..xde nak pk ape2...skrg ni, byk benda nak kena pk woo...sampai 1 tahap, ein rasa nak buat partime..

ikut kan, mr.N mmg x bg tapi, ein xnak la dia susah sorang2...ein nak sama2 pikul tanggungjawab...biar susah senang bersama..tapi ein janji, ein akn jg diri baik2...bukan ein x bersyukur dgn gaji yg ade...cuma, ein nak kena ada side income...dgn nak beli kete lg, rawatan hospital lg, hutang2 yg lain dan skrg ni, masa depan...

dlm byk2 benda, ein dulu kan kete...penting sangat2 cuma kena ubah citarasa la nampak gaya nya...kalau dulu, budget nak rembat myvi SE tapi, keadaan x izinkan...myvi biasa pun jadi la...janji ada kereta sendiri

pada kawan2 yg komen di entry lepas, thanks ye...ein syg kamu semua..terima kasih sebab mendoa kan ein dgn mr.N...sesungguhnya, ein sangat2 tersentuh hati dengan komen dr mr.N..sebak je masa baca komen dia tu...mr.N ade tny, nape gmbr mr.N xde dlm ni...kirenya dia mcm request letak gmbr dia la dlm blog comot ni...

dl, ein xnak letak pic dia, sebab ein sendiri xtau ape status ein pd dia...ein takut dia marah if ein suka2 letak pic dia...lgpun, mr.N hny utk ein sorang je...keh3...mana blh share2...kat fb ein pun ade kwn yg request nak tgk pic dia.....issshhhh, kamu semua nak tgk pic dia ke...xyah la ye...tunggu smpai dia jadi seseorg dalam hidup ein, boleh????

gmbr ni pun ok kan...hahahhahaha


sebanarnya, ade benda nak tulis lagi...tp tiba2 je idea hilang lak...hahahahhampeh betul...xpe la...lenkali la ye ein sambung...



3 org kwn gapil on "life yang semakin berubah"

Anonymous said...

hari-hari taman penuh ngan rama-rama.....kehkehkeh...

miraakira said...

yay! kire aq btuah la kn, dpt tgk gmbo de dlu? huhu ^^

..::..ein..::.. on Tuesday, August 10, 2010 7:34:00 PM said...

cik xde nama...
hahhaha....biar la...rama2 tu kan lawa...wink3


mira....
hahahah....diam2 sudah...rahsia

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal