Friday, August 20, 2010

line tepom n internet problem daaa

diary miszgarfien


huuuaaararrrrggghhhhhhh

lepas gian kat tenet jap...cian daa diary comot ni...minta tlg mr.N update kan, dia bz...bz ke malu...ekeke...klo komen rajin ye dia

banyak benda nak luah kat sini...tapi ade benda yang harus di tapis...rasa macam dh x selamat je diary comot ni...rasa macam ade budak opis yg skodeng la...ggrrrrr...adakah itu bermaksud harus membuat blog lagi 1....masih lagi dlm pemikiran..dh xleh nak luah kat sini lagi...dah la ein ni jenis yg bukan luah pada sesapa...suka nak simpan sumanya...

hurmmm....ok dah xmo pikir hal opis...nak pk benda2 yang happy je...perkara yg sentiasa wat ein tersenyum...selalu cakap kat mr.N yg ein rasa mcam mimpi je semua ni...eeee, x sabar nya nak tunggu detik tu tiba...lepas ni kena jimat gegila...byk benda nak kena pikir...ishh...macam2 la...aaarrggghhh, bermimpi ke daku di siang hari ni..

walaupun skrg ni dh berjauhan dgn dia, tp syukur la...keadaan tetap macam biasa...risau juga di hati ni bila dh berjauhan..takut ade je perkara yg x kena...ye la, bila dh jauh ni kan macam2 dugaan...tp, alhamdulillah kami amalkan sikap  bertolak ansur n saling memahami...

cukup la ein penah hilang dia dl...tak sanggup dah kehilangan dia utk kali ni...terlalu dalam prasaan kasih dan sayang ni buat diri dia..hanya dia seorang je yg ade dlm hati ni buat selamanya...

minggu ni dia balik...agak2 nya dapat jumpa x??? rindu laaa..hehe



2 org kwn gapil on "line tepom n internet problem daaa"

fndrocka on Friday, August 20, 2010 4:54:00 PM said...

larat ke nak manage byk2 blog.
kaalau larat.boleh buatvsatu blog meroyann..satu blog rasmi.huhu.

..::..ein..::.. on Friday, August 20, 2010 10:28:00 PM said...

fndrocka...
hehehe..larat je..sbb ein mmg jenis yg suka menulis/taip...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal