Saturday, August 14, 2010

Long Distance Relationship

diary miszgarfien


upadete blog pukul 3pagi gara2 tak boleh tdo...nak tdo pun tak ngantuk sangat sebab dh terlelap dlm pukul10 td..then bgn sebab mr.N call...

hurm...sedih sebenarnya sebab lepas ni mr.N kena outstation ke JB n stay kat sana sampai bulan 2 thn depan...lama kan...ada kerja kat sana yg dia kena handle..takpe la, utk kebaikan bersama gak dia pergi..nak cari rezeki n pengalaman..

dear, nanti jaga diri baik2 tau kat sna...jaga kesihatan tu..if ade ape, let me knw ye...ein kat sini jgn la di rsau kan..mereka2 kat sini, sentiasa ada utk teman kan ein...psl kesihatan ein tu, insyaallah xde ape2..doa kan ein cepat sihat tau...ade ape2, cari kkak ye...

ishh....mcm mana ni..br bp bulan nak kena jauh dh susah hati...org lain tu, bertahun2, berbulan2 kena berjauhan..tabah je mereka...lepas ni, kena blaja buat sendiri semua nya...xleh nak susah kan hati mr.N lg...cian dia sorang2 kat sana..xde sape nak jaga n teman kan...insyallah ein blh hadapi situasi ni..cuma awal2 ni je la cam sedih sikit...nnt dh lama sikit, ok la...

nsb la zaman dh canggih..jauh beribu batu pun still blh tgk each other kan..hehehe..teknologi dh maju..skype ade, 3G ada, ym ade....semuanya di hujung jari...ekekke...biar jauh di mata, asal kan dekat di hati sentiasa..

hati ein tetap menjadi milik kamu..selamanya...

ein akn tgu kamu blk

lepas ni, mula la menghitung hari nak tunggu bulan 2 habis...hope cepat la masa berlalu..


kawan2...doa kan kami ye...doa kan kami tabah hadapi smua ni...




*semakin hari
semakin kuat
rindu dan kasih syg tu


1 org kwn gapil on "Long Distance Relationship"

luth textile on Sunday, August 15, 2010 3:38:00 AM said...

ein, semoga tabah..
saya dulu duduk jauh lagi senang daripada duduk dekat. duduk dekat susah.

biar diri terasa jauh asalkan hati makin lama makin dekat, jangan diri ada dekat tapi hati semakin lama semakin jauh..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal