Monday, August 2, 2010

mood : study weeeiii

diary miszgarfien


tiba2 rasa kembali ke zaman belajar dulu...study mlm2...kat tilam penuh dengan note..pen warna warni bersepah..ekekekke....rindu lak kat zaman tu

sebenarnye, ein tengah bergelumang dgn note utk sistem SMS....adeeehhh, esk ada exm...kalau pass, leh dapat sijil...kalau x, rugi je la kursus 2hari...huhuuu...jenuh gak nak membezakan setiap satunya...sebab ein x penah login lagi sistem SMS ni...salalunya cik2 je yg buat...

so, bila dalam kelas tadi, rasa cam blur je kepala ni..tengok dgn penuh khusyuk tp mata layu je...nak menguap pun cover2...sebab takut tuan nampak n kena tambah masa dlm klas...wahahaha....

dah3....cukup2 menaipnya ni...bila nya nak study kalau asyk ngadap tenet je....sekeh nak??? ekeekke



"kalau suruh on9, leh je berjaga sampai 1 2 pagi...kalau suruh main game, semangat je....cuba kalau suruh study...layu je mata tu kan....blur je ape yg di baca..hampeh betull"



0 org kwn gapil on "mood : study weeeiii"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal