Monday, August 2, 2010

ramadhan tiba lagi

diary miszgarfien


sekejap je dah masuk bulan 8 kan...rasanya macam baru je sambut awal tahun....ish, pejam celik pejam celik dh 7 bulan berlalu tahun ni....banyak gak benda yg dh terjadi sepanjang tempoh ni

tak lama lagi nak sambut ramadhan...tak sabar rasanya...rasa seronok, nikmat, bersyukur sangat2...slalu sambut ramadhan biasa2 je..tiada ape2 yg yg mewah...segalanya ala kadar saja...janji dapat berkumpul 1 family..time ni je la dapat makan sama2..kalau tak, masing2 makan ikut time sendiri

dalam masa yang sama, menghitung hari utk buat ct scan...iiisssh, macam sakit ape je kan sampai kena buat semua tu...harap2 kali ni result ok la..n after dat, no more appoinment ok....

hurrmm, sekarang ni, rasa cam musykil la....since muntah2 haritu n doc x bg mkn nasi utk seminggu ni..skrg ni ein rasa cam x boleh nak mkn nasi lak...bila makan rasa nak keluar balik..then mula la sakit perut..hope tak ade ape2 la yg teruk...tapi nnt nak try lagi mkn nasi...mana boleh tahan woo x makan nasi...dah la mak suka masak lauk yang sedap2...adeeehhh, terliur ok

agak2 nya, puasa kali ni, ade x xtvt utk ein buat something....kalau thn lepas, boleh la buat macam sebab duduk rumah...skrg ni dh keje...ish, yang ade cuma sabtu ahad je...buku resepi byk dh standby tu...tinggal pilih n nak buat je nanti...sape yg ade twitter, tunggu je la ein twitpic segala jenis makanan ye...hehehhe

citer pasal BULI tak jadi utk di post kan...cancel la..hehehe sebab nya petang tadi dh luah kan semuanya kat member baik ein...kelakar lak rasanya bila igt balik ym ptg tadi...marah betul dia bila ein citer kan pasal suma tu...baik la, ein akn apply kan semua nasihatnya...cuba utk pertahan kan diri n jadi jahat skali skala...thanks my dear frenz...cyg ko slalu..rasa lega la juga bila dh ngadu semua tu kat dia..rasa ringan la sikit..kalau tak, asyk terngiang2 je la semua benda tu

hurrmmm....esok kursus dari pagi sampai petang....then xde di sedia kan transport n mknn....errrkkk, ein nak mkn ape ye esk...xkan la nak bawa mee then rebus kat sana...ishhh, camne ni...biskut mmg sentiasa ade dalam beg...yg paling utama, UBAT....yee, harus check stock ubt....




teringin nak shopping baju raya
dengan mr.N thn ni
ekekeke
berangan je la lebih


0 org kwn gapil on "ramadhan tiba lagi"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal