Monday, August 23, 2010

tahap sabar aku pun ade hadnya!!!!!

diary miszgarfien



wooiiiiiiiiiiiii mangkuk!!!

ape masalah ko sebenarnya hah???

aku ganggu life ko ke???

aku tabur pasir dlm periuk nasi ko ke???

xde kan....sikit pun aku x ganggu ko

yg ko x puas hati sgt dgn aku nape???

ape salah aku dgn ko hah???

tahap sabar aku pun ade batas

jgn igt aku diam, aku rela ko buat mcm2 kat aku

ko leh ckp mcm2 psl aku???

jgn smpai aku doa kan yg buruk utk ko

nnt ko yg merana

tlg la weeiiii

blh x ko berambus je dr life aku

aku buat keje aku, ko buat keje ko

aku nak buat keje dgn professional




Ya Allah,
berikan aku kekuatan utk hadapi ape jua cemuhan, hasad dengki dr org di sekeliling ku..tenang kan la hati ku ini...sesungguh nya aku akn elak kan dr doakan yg buruk pd diri mereka...


tabah la ein...ko harus kuat...jgn biar mereka nmpk ko lemah..biar kan je mereka tu semua

tahap sabar aku dh xde lg...sape la yg tahan andai setiap hari harus melalui semua ini...ape dosa aku pd mereka????


aku gagal utk tahan airmata ni dr terus mengalir

5 org kwn gapil on "tahap sabar aku pun ade hadnya!!!!!"

EyCa ZaKaRiA on Monday, August 23, 2010 8:26:00 PM said...

ko nak machine gun ke M-16?cepat bagitau aku..malam ni aku pos kt ko..esok ko tembak je mangkuk2 tu..

..::..ein..::.. on Monday, August 23, 2010 8:30:00 PM said...

eyca...
haaaaa ape lg...cepat pos kan semua yg ko ade....sakit jiwa aku....

mr.N on Wednesday, August 25, 2010 1:33:00 AM said...

erm sbr k syg,biase la tu kat mane2 ada je org dengki.yg pntg kte mendoakn spye org tu cpat brubh.biar die tgung dose tu ek.kt hy doakn org tu baik2 je.kte juge dpt gnjarn.hope syg tabah byk2 k

mr.N on Wednesday, August 25, 2010 1:33:00 AM said...

erm sbr k syg,biase la tu kat mane2 ada je org dengki.yg pntg kte mendoakn spye org tu cpat brubh.biar die tgung dose tu ek.kt hy doakn org tu baik2 je.kte juge dpt gnjarn.hope syg tabah byk2 k

mr.N on Wednesday, August 25, 2010 1:33:00 AM said...

erm sbr k syg,biase la tu kat mane2 ada je org dengki.yg pntg kte mendoakn spye org tu cpat brubh.biar die tgung dose tu ek.kt hy doakn org tu baik2 je.kte juge dpt gnjarn.hope syg tabah byk2 k

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal