Sunday, August 15, 2010

takde mood laa

diary miszgarfien


sangat2 xde mood la...duk ngadap lappy je dr pagi..lepas tu xtau nak buat ape...kat blog orang lain suma dh bertempek gambar2 berbuka...ein still lg xde mood utk memasak or buat2 kuih ni...dah 5hari kita berpuasa...kejap je masa berlalu...selama 5hari ni gak la ein x mkn ape2...bukan la x makan lgsg...cuma rasanya xde ambk mknn yg berat2

nasi mmg dah out la...dah x sentuh sejak muntah2 aritu...berbuka pun juz minum teh'o suam 2 3 gelas then ratah lauk sikit2...mmg lgsg xde slera nak mkn ape2...nak kata esk nya rasa lapar, xde la pulak...cuma sakit perut mcm biasa tu normal la...lbh2 lg klo kat opis...mayb sbb terlalu sejuk kot tu yg badan x tahan...sakit perut pun cepat je menyerang...

esk kena buat ct scan...x suka ok!!! dh mcm2 test kena buat...tp still xde ape2 jwpn....doc, sy sihat la...mana ade saya sakit...sy xnak dah buat mcm2 jenis ujian tu...sy xnak dh mkn ape2 ubt lg...hurrmm...mlm ni kul 12 dh kena puasa...esk mesti rasa x larat

mlm ni nak hbs kan masa dgn mr.N....esk dh start LDR...


4 org kwn gapil on "takde mood laa"

mr.N on Sunday, August 15, 2010 10:22:00 PM said...

ape ldr tu syg

mr.N on Sunday, August 15, 2010 10:23:00 PM said...

erm sok hati2 k.mf xdpt teman.ape2 juz msg me k.let me know k syg

apiih on Monday, August 16, 2010 3:13:00 PM said...

same ler kite..xde mood..uhuhuhu

..::..ein..::.. on Monday, August 16, 2010 8:37:00 PM said...

dear...
i miss u so much...


apiih...
huhuu..tau xpe..sgt2 xde mood

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal