Friday, August 6, 2010

tersenyumlah dan terus tersenyum

diary miszgarfien



arini, dari bersiap waktu pagi nak pergi kerje sampai la tengah menaip ni, rasa nye mmg x henti2 kot rasa nak tersenyum....hahahahah...daku belum mereng lg tau...masih lagi waras nye..xtau la nape dr pagi lagi rasa happy...mayb sebab today pkai baju feveret kot...red pinky...terasa chomey lak...keh3

dtg keje dgn rasa happy je..then lunch lak dgn member baik...happy lagi...kat opis pun gelak2 je...minta2 kegembiraan ni akn berkekalan...sebab ein sgt2 suka keadaan camni

dan, yang paling buat ein rasa happy sangat harini sebab dpt jumpa mr.N....memang tak planning pun nak jumpa..kebetulan abg nak jumpa kwn kat situ...dekat dgn mr.N...so, ape lagi..ini la peluang utk jumpa....heheheh...

wpun dapat jumpa kejap je, tapi rasa happy n bersyukur sangat2...janji dpt jumpa, n tengok si dia...lalalallaaa...malam ni mood ada rama2 dlm hati la...keh3..jangan gelak kan ein ye




*mr.N....
boleh tak ulang balik
ape yg kamu ckp
before balik
plzz....plzz
ulang balik ye
tadi dengar mcm x dengar
lalalallalalallaaaa


 

2 org kwn gapil on "tersenyumlah dan terus tersenyum"

cahayachenta on Friday, August 06, 2010 11:31:00 PM said...

ececeh.. tau dah hepi sebab apa ni..

..::..ein..::.. on Friday, August 06, 2010 11:33:00 PM said...

cahayachenta...
hahahha...ape dia raihan....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal