Wednesday, August 4, 2010

tinggal sebulan je lagi

diary miszgarfien


entry yg before ni, adk ein yg post...terima kasih dik sebab buat entry tu...klo ade ape2 info, sila la update ye...ekekek..ein pun xtau gak yg pokok tu beracun blh membawa kematian....isshh, rasa nya pokok tu xde kot kat rumah ein...kat rumah sape yg ada pokok tu, sila la ambk tindakan dengan segera ye if syg kan nyawa

arini dh 4 ogos...hurmm...ade sebulan dr skrg...tapi still lg blur..takde idea la...aritu dh dpt idea tp x jadi...tgh pujuk lagi org tu..hope dia sudi la bantu ein...sebab itu je yg terlintas dlm kepala ein...kalau tak, kena la berfikir dgn segera....sebulan tu bukan la lama sangat...pejam celik pejam celik, smpai la tempoh sebulan tu

sebelum ni ein ade tulis yg belanjawan dh terlebih...dh xleh nak usik utk benda lain...tapi.............kena hold la dulu ape yg ein hajati...planning next month nak bli blazer dl...tu mmg kompem kena saving gegila...the other next month, kena buat spek...adoooiii, pdhal spek yg skrg ni baru la juga...dlm tahun ni gak buat...tp dh slalu kena peluh, dh start berkarat...then dh start kabur2 lagi...alaaaa, spek bukan nya murah...xpe2, leh minta peruntukan utk buat spek...ekekeke...


takat ni je la..dh xde ape nak taip lagi...byk dh luah kat tempat lain...so, minda dh zero...

nyte




0 org kwn gapil on "tinggal sebulan je lagi"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal