Monday, September 13, 2010

hari yang memang TERBAIK laa

diary miszgarfien


orang lain sedap berselebung n gulem3 ats tilam, ein dh kena bangun n bersiap2 utk pegi keje.....owwhh, sadis nye....hehehe....nak buat mcm mana....dh kena keje...

harini mcm2 yg terjadi....pagi2 kat kl dh hujan lebat sgt2...rmai yg dtg lmbt sbb hujan....lepas tu black out....xde aircond...plug semua x berfunction....adeeeh....bape kali opis bergelap arini...xtau la ape masalah nya....then pc pun asyk nak off je sbb mslh plug...smpai kan mls dh nak on komputer lg...

arini dgn diri ein yg sangat2 tak sihat...dugaan ape ntah arini....seawal 6 pagi, selamat dh 2 biji activfast masuk dlm perut...sakit kepala berdenyut2 tiba2 je dtg...dgn sesungut nya lg....huhuhuuuu...mmg menangis la pagi tadi tahan sakit..smpai opis, mmg ein bantai tdo...kesan dr panadol tu x hilang2 smpai petang...

di sebab kan badan yg x larat...perut yg lapar....maka dengan itu, ein n sorg dak unit ein telah pun mengorder mekdi delivery....tapi...........................huh...sakit jiwa...agaknya operator tu baru keje kot...jenuh ein bagi alamat...x phm2...masa mekdi tu smpai, budak tu bgtau air ktorg dpt set medium..padahal ein order set besar....mmg sengal la kan...budak tu ckp suh tgu nnt dia hntr kan...ein dh mls la nak tunggu...so, ambk je la air set medium tu...bila nak mkn, ein prasan yg ein xdpt cheese utk fries....WTH?????? hurmm...mcm biasa la...ein bukan jenis nak bsg2...mls nak komplen2...so, telan je la ape yg ade....

dan skrg ni.................mood ein tgh tersangat3 la bengang...sakit jiwa sgt2....nnt tlg call hospital bahagia n suruh they all pick up ein ye....bahagia rasa nyaa!!!!!!


0 org kwn gapil on "hari yang memang TERBAIK laa"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal