Wednesday, September 22, 2010

me + si workaholic = rindu

diary miszgarfien


nak buat entry luahan hati n berjiwang leh x...agagagga...

hurmm..sebenarnya............................ein rindu sangat2 kat mr.N...wpun before ni dia ade kat sini, takde la msg2 sangat....tp bila dia dh kat jb, nape ye rasa mcm jauh sgt2...rasa terlalu rindu....pdhal sama je kot klo dia kat sini...dia still gak busy

lebih2 lagi skrg ni projek tu mmg tgh kat part2 yang penting...then, dia bawa kwn utk tolong keje2 kat jb...lg la kurang masa kami bersama....

bukan senang bila kita bercinta dgn someone yg very3 workaholic ni....kalau x paham situasi tu, mmg blh runtuh la hbgn yg baru nak bertapak...masa mula2 dulu, mmg byk gak la ein makan hati n rasa x puas hati..tapi bila dh lama2, n mr.N pun dh explain bagai...ein dh blh terima keadaan dia yg busy tu...dh x kisah sgt la skrg ni...lgpun, dia keje keras utk sape...utk masa depan kami juga kan

dalam situasi mcm ni, hati kena kuat..kena tabah...kena byk mengalah..bila dia kata busy, mmg dia btl2 maksud kan yg dia terlalu busy...so, phm2 je la ye supaya jgn kacau dia...

rindu tu, mmg jgn cakap la....dh menggunung kot prasaan rindu kat hati ni...klo luah 10x, 100x pun rasa nya mcm x ckup kot...keh3...haiiisshh, cepat la masa berlalu...cant wait for everything lorr...

this friday untill next friday, ein lak busy....adeeehh...klo dh khwn, sorang ke utara, sorang ke selatan...ntah bila nak jumpa pun xtau la....keh3..teringat pepatah seorg pegawai ni " kalau kau datang, aku x datang...kalau kau x datang, aku datang " heheheheh...pndai2 korang la tafsirkan sendiri ye

ok3...sudah mau tido....esk kena naik tren...kena bgn awl gilerr...then khamis ein cuti...mau packing segala barang n shopping sikit2...beli ape yg patut je la...


1 org kwn gapil on "me + si workaholic = rindu"

CinTa Lea IxoRa on Thursday, September 23, 2010 6:07:00 PM said...

sme2 workaholic ek.. hee

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal