Wednesday, September 15, 2010

rasa puas sangat hari ini

diary miszgarfien


nikmat betul la arini.......semua ape yg ein nak, ein tunai kan....x kisah la berhabis sikit kan..janji puas hati...

dr semalam lagi ein teringin sgt nak mkn kueh tiaw tomyam...hbs semua gerai kat opis ni ein pegi, tp tutup....agak hampa dan kecewa gak la...dr 1 tmpt mkn ke 1 tmpt tp semua closed....aaarrgghhhh....bengang punya pasal, singgah la kat kedai apek kat kuaters tu....hsb segala jenis cikedis ein borong...then rembat lak roti butterscotch sebuku.....total semua sekali hampir rm10...giler x ein...muahahahahaha....lepas geram nye pasal



today dak opis dh rmai yg masuk kerja...then ade sorg ni volunteer nak bawa ein g mkn...weeeeeeee.....sgt la best ok....diorg suggest g mkn kat maju junction sbb ade food court kat ats tu...ein follow je janji perut kenyang..keh3...

ni 1st time ein jejak kaki kat maju junction tu...mcm ape je kan ein ni...nak buat mcm mana, ein bukan org KL..sape nak bawa ein g situ...td sempat la pusing2 dlm tu..ok, ein terasa seperti nak shopping je...nsb baik la masa x byk...so, just cuci2 mata je la...nekad, nnt nak dtg lagi...

lepak food court mkn tomyam....weeeeeeeeeee.....sgt best ok..my feveret tu...tp kan, kueh tiaw dh hbs..owhh, kuciwa lg...tp xpe....yg penting ade tomyam...so ganti la dgn meehun....mmg nikmat la...tomyam dia pun not bad...sedaapp.....melecur lidah ein mkn panas2 sbb nak cepat...tp siyes mmg puas hati sgt

pagi td ein ade update status kat fb...ein dh lama sgt x bli buku...mksd ein novel n komik..dh lama sgt x borong buku byk2 sejak kena menyimpan duit utk ehem3 la kan...ekekekke...then..................ein sempat rembat novel be4 gerak blk opis td...miayahahahahahahha

rasa nya arini, ein dpt tunai kan segala ape yg ein ingin kan..siyes mmg rasa puas sgt...x kire dh bp duit hbs arini..janji ein puas hati...tersenyum lebar je la ni....ekekekeke..happy je

oooppppsssss...terlupa nak mention 1 lg.....daku sempat tapau waffer coklat...wowowowowooo...feberet eion gak tu...x leh tahan woo bau waffer tu...mcm kena pukau je..tau2 dh diri depan kaunter then order...muahahaha...best giler arini ein mkn mcm2....



*ein nak upload gmbr
tp x bawa kabel hp
mlm kang la ein letak pic ye..



0 org kwn gapil on "rasa puas sangat hari ini"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal