Saturday, September 4, 2010

tak salah kan kalau saya cemburu

diary miszgarfien


sape kat sini yg dia jenis bukan cemburu??? sila angkat tgn cepat....agagaggaa....sangat beruntung tau sape yg dpt psgn x cepat / kuat cemburu ni...

dulu, ein mmg jenis yg bukan nak cemburu x tentu pasal..kdg2 prasaan cemburu tu pun xde dlm diri ein...pelik kan ein ni...hehehe...ckup bg ein dia tau batas2 dlm pergaulan dgn kwn2 prmpn..selebihnya ein xkan sekat...dan, jgn sia2 kan kepercayaan yg ein bagi....senang je kan ein ni....

but............sejak akhir2 ni, xtau la nape ein leh jadi cemburu...nak kata ketara sgt tu, tak la...tp cemburu bersebab n bertempat...

hurmm...today besday mr.N...mlm td on the fhone + webcam dgn dia....time on the fhone tu, ade la seorg ni msg dia....ex-gurl dia...bukan la ein nak cemburu ke ape...tp................lgpun ein kenal sape gurl tu....besday ein xde pun dia wish...xde contact lgsg dh since last year....sunyi sepi je....yeeeaah, i knw she's so busy bcoz this is her last sem....final year la kata kan.....but, besday ein dgn dia selang bp ari je kot...ntah laaa tiba2 je rasa cemburu dtg

then today, saje je la geledah wall dia...then i found something....aaaarrgggghhh, cemburu lg....x suka la mcm ni...siyes ein bukan la mcm ni...tp ntah la...tak salah kan ein ade prasaan mcm ni...lgpun, diorg kan xde ape2...dh la, jgn pk bukan...td kan mr.N dh explain....hurrmmm

ntah la...mayb sbb ein syg sgt dgn dia kot...takut kehilangan dia...xpe la...ein try buang jauh2 prasaan ni...siyes mmg x best tau bila ade rasa cemburu camni....


3 org kwn gapil on "tak salah kan kalau saya cemburu"

Tungku Moden on Sunday, September 05, 2010 11:35:00 AM said...

Salam, nak iklan logo saya di sidebar boleh?RM20 sebulan ok?Kalau ok sila email saya di rujukan [at] gmail.com

mr.N on Sunday, September 05, 2010 10:45:00 PM said...

ermmm jgn risau ek yang.xde pape pun.juz frnds je smua tu.naz nie ein nye sorg je k

..::..ein..::.. on Sunday, September 05, 2010 10:49:00 PM said...

mr.N...
hurmm....ntah la...xtau la anpe rasa cemburu sgt...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal