Wednesday, October 13, 2010

Aku nak mengganas kat Blog Misz Garfien

diary -unknown-



Assalamualaikum..

Mesti korang tertanye-tanye siapa aku kan?Aku la _____.Hahahaha isi tempat kosong ye.Misz Garfiens skang die agak bz sikit dengan kerja die.Nak update pun die tak tau nak update ape.Kesian die kan?Die pun slalu tak sihat kebelakangan ni. T___T

Sebenarnye Misz Garfiend ade suruh aku update blog ni,tapi blog sendiri pun tak terjage kan,nak update blog orang T__T.Tapi hari ni aku sangat bersemangat untuk berblog sampai semua blog kawan-kawan aku dah aku terjah.Hahaha.

Ok,aku pun tak tau nak taip ape sangat sebab baru first time mengganas kat sini(ganas tak?).Nanti-nanti kite jumpe lagi ek?tata..


ps:Jangan marah Misz Garfiend. T__T






1 org kwn gapil on "Aku nak mengganas kat Blog Misz Garfien"

..::..ein..::.. on Wednesday, October 13, 2010 8:11:00 PM said...

heheeh....sikit pun akk x marah...lg akk suka ade la....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal