Monday, October 25, 2010

banyaknya makanan...selamat naik pangkat tuan

diary miszgarfien

kaki ku yang kelenguhan

today is monday....slalu nye orang panggil monday blues kan...tapi ein klo hari isnin memang bersemangat waja ok..hehehhe...harini kaki lenguh mayb banyak berjalan kot....ye la, pagi tadi naik tren g keje...so, kena la menapak g opis tu

arini xde keje...tapi tersangat busy...busy prepare makanan untuk jamuan kenaikan pangkat dua orang tuan...tahniah buat 2 orang tuan tersebut...jamuan ni tuan dua orang tu yang belanja...dia bagi duit, then ktorg masak...

kalau sape2 yang tengah lapar tu, di nasihat kan jangan tengok....kang ade lak yang meleleh, x pun telan air liur...wakaakka....joooomm usha lauk2 yang ade
















haaaaa.....mcm mana...tergugat x....terliur x....ape lagi, pegi la order cepat...hehehhe



hurm..skrg ni, rezeki murah sangat2...syukur alhamdulillah...boleh la menabung lebih sikit...tapi, cuma x boleh nak capai target 10k hujung tahun ni....masih lg kurang dlm beberapa je....xpe la...tahun depan awal2 tahun tu ckup rasa nya...insyaallah...

tapi kan.....tapi kan................ishhh....hp nokia 6500 slide ein ni dh mula wat hal...ok fine, 1 hari suntuk dia wat hal...nak call susah, nak msg lg la mcm ape...di sebabkan terlalu geram, maka terima la hentakan padu hp tersebut kat meja....wakakakka...ein sayang kat hp tu...walaupun hp tu cikai, tp gambar dia not bad..ein suka snap gmbr dgn hp ni...ok la, nak merayu kat hp ni....blh x jangan rosak....daku syg kamu...daku x replace kamu dgn yg lain...ekekeke..macam tau2 je hp tu nak kena replace...leh lak dia buat hal...mmg la nak replace lain tp bukan la dlm masa terdekat ni...sabar je la daku...



*ade kerinduan yg bertamu di hati ini
miss him so much




2 org kwn gapil on "banyaknya makanan...selamat naik pangkat tuan"

Legasi Piston Pecah on Tuesday, October 26, 2010 7:40:00 AM said...

owh...selamat naik pangkat yer?eh..pd yg naik pangkat saja

Legasi Piston Pecah on Tuesday, October 26, 2010 7:40:00 AM said...

owh...selamat naik pangkat yer?eh..pd yg naik pangkat saja

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal