Wednesday, October 20, 2010

in love wit it

diary miszgarfien


wah3.....ber'love2 lak ein ni ye.....ekekekke....ape yg love nye pun xtau....hahahhaha....xde la....skrg ni ein rasa ein dh in love dgn keje2 ein....pressure tu jgn cerita la....mcm pagi tadi la...peerrgghhh, punya la kelam kabut smpai buat mistake....pastu leh bantai gelak dgn cik kan

pg td en.Tuan tny kat puan psl senarai nama pegawai yg ein buat tu...ein dh bg kat puan dr last week lg....skali td puan ckp dia dh buat kertas janda n siap koyak2 lg....huhuhu haru biru jd nya...dengan kelam kabut nya ein pun print la segala bagai nama2 tu....dh siap n bg kat puan then puan suh bg direct kat en.Tuan.....eerrrkkkk, terpaksa la ngadap juga..pastu dia minta softcopy

ape lg bergegas la ein lari kat puan....tny nak bg camne...puan suh email kan...tp, kena email kat semua pegawai atasan sekali...tgh dok sedap2 add nama pegawai n tulis ayat2 bunga sikit, dgn confidentnya tekan la butten send....bila check blk, ape yg ein attach kan....adeeeeeeeeeeiii....dh la email ke pegawai2 atasan lak tu...terus email skali lg...kena bgtau puan awal2....siap kena gelak lg tu...tu la kelam kabut + takut punya pasal....hehhehe

siyesly, keje ktorg mmg pressure tp enjoy........sgt2 enjoy...sehari tu mmg gelak je la keje nya....tp klo ein byk keje, mmg diam je la...yang paling best, hari2 dpt makan yg sedap2....ekekee....mmg budak2 unit lain jelles je tgk ktorg ni..mkn je keje nya....jumaat ni ade bacaan yassin....then isnin ade jamuan utk 2org pegawai yg naik pangkat...makan...makan....hahahahha

yang paling x sabar, nak pusing2 1 malaysia.....heheheh


2 org kwn gapil on "in love wit it"

bubbles182 on Thursday, October 21, 2010 10:51:00 PM said...

bagus2. keje baik2 k. :)

..::..ein..::.. on Thursday, October 21, 2010 11:20:00 PM said...

bubbles182....
hehehe..insyaallah...aritu ein turun penang igt nak jumpa jue...tp jue x reply pun msg ein...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal