Tuesday, October 19, 2010

pelbagai cerita

diary miszgarfien

sooo tired lately ni...skrg ni keje banyak sangat...mmg x cukup tangan nak handle semua nya....tp alhamdulillah...1per1 selesai...yang x best nya, bila yg ni x selesai, tambah lag 1 mslh....bila ade yg selesai, pun tambah lagi....adeeeeh

sian dh kat cik2 tu...last week, ktorg 1 unit hbs demam semua....minggu ni giliran cik2 lak....smpai x bermaya muka cik dh...esk lak kena g shah alam...klo g sana mmg keje berat la...hope cik x demam teruk la

duit dalam wallet cuma ade rm3 something...ekekeke....mau makan ape daa minggu ni...dh lerr skrg ni kuat mkn sgt2....pg smpai opis je terus ke pantry kak pah....roti sardin @ roti telur @ roti telur sardin....hahahaha....kdg2 order smpai 2set...lapo laa....mkn byk tp badan xmo naik gak....makin susut dh ni...

memandang kan cuma de rm3 je...maka dengan ini, sehari blh blanja seringgit je....hahaha, mesti ade yang x caya kan ein cuma blanja rm1 je sehari.....lebih dr ckup dh tu...arini punya roti pun smpai ke petang baru sempat makan...sebab nya belah pagi dh telan semangkuk bubur jagung....cik yg bawa....ngeee....lazaaaatttttttt

hurmmm...cuti byk lg....then kak pah kata x blh carry forward cuti tu...alaaaaaaaaaaaaaaa.....mcm pelik je xleh forward....alasan nya keje blm kompem....isshhh, jenuh la nak hbs kan cuti yg byk tu...thn ni tgl 2 bln je nak hbs...maunya seminggu sehari ein cuti...igt next week nak cuti....nak jalan2...tp xde kawan..xtau nak g mana....blh x sesapa tlg bawa blk mr.N ein.....rindu sgt2 sama dia....nak culik dia sehari je...hohohoho..


0 org kwn gapil on "pelbagai cerita"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal