Sunday, October 24, 2010

rezeki buatku

diary miszgarfien


wink....wink.....wink.....

hehehhhe

smileeee

ekekekeke






mereng ke ape dak ein ni....hahahaha....mana ade mereng...sihat je ni cuma badan agak meragam sikit mlm ni...ape kena ntah tetiba gatal2 seluruh badan n mula selsema balik....

lepas maghrib td, saje la nak log in maybak...lama lak x log in kan....tapi asyk x boleh je...ishh, salah password ke...ke, website maybank2u yg ade prob....ntah la....then saje menggatal log in cimbclicks lak...pdhal dh tau bukan nya ade duit kan...ye la, gaji kan ari isnin ni

tapi kan... kan....kan....tetiba kan...kan....kan....ade satu amaun yg buat ein terperanjat td....eh, betul ke...dari mana lak datang nye ni...nak kata gaji, x ckup tu..ishhh....sape lak yg baik hati ni...pikir punya la pikir, rasa nya claim punya tu....tny member n dia sah kan tu claim utk langkawi...

alhamdulillah..........syukur sgt2...saat2 tgh sengkek ni, ade rezeki buat ein...dalam kepala ni mula la pk mcm2 nak bli nye....nak bli itu la, bli ini la....adoooiii....last2 ein pk, lebih baik ein simpan dlm asb je semua nya....atleast dh leh cover simpanan utk bulan lepas n bulan ni....syukur sgt2

tapi, ein mayb akan bli something yg berharga utk diri sndr kot...masih lg dlm pemikiran...tgk la kalau jumaat ni ein ambk cuti ke x....ade urusan yg mahu di selesaikan

syukur sgt2 dgn rezeki yg ade ni...alhamdulillah...


2 org kwn gapil on "rezeki buatku"

~Miss_eiyDa ~ on Sunday, October 24, 2010 12:15:00 PM said...

wah3 nk beli ape tu?? hehehhe best kan bila saat2 kite kesengketan atau dalam erti kata lain sengkek..heheh dapat duit tetiber..perhh bersyukur sangat Allah tahu kita ngah ssh terus DIA tolong kn..Alhamdulillah...

..::..ein..::.. on Sunday, October 24, 2010 4:04:00 PM said...

sis eiyda...
hehehe...ade la hajat di hati yg x kesampaian lg ni...tp tu la..mmg syukur sgt2...setakat ni, blm penah lg la ein terputus duit utk mkn...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal