Saturday, October 23, 2010

what a bored weekend

diary miszgarfien



hari cuti yang hanya di habis kan di hadapan lappy terchenta sambil layan citer playfull kiss....keh3....tapi musykil sekejap bila ein yg tgk citer tu, ke citer tu yang tengok ein...hehehe...paham2 sendiri lerr ape maksudnya...

di sebab kan xtau nak buat ape, ein upload la cikit gmbr dak2 unit ein...rasanya dh lama ein x upload pic kat diary comot ni kan...untuk kali ni, ein upload gambar masa wat keje kat shah alam...gambar kat langkawi leh tgk kat fb ein...tp klo rajin, nnt ein upload sikit2 kat blog ye...

 the girls wit our beloved incharge, cik emma



eyla, me n apy yg kepenatan setelah menjadi buruh kasar



ni la budak2 unit ein...ade lagi sorang tp dia stay opis sebab baru lepas pantang



time ni penat jangan cerita la..dah mcm buruk kasar kerja kontrak...next week nya tu kena pegi langkawi...badan semua sengal2 dah...hehehhe...

ok, nak sambung tgk playfull kiss...daaaaaa


2 org kwn gapil on "what a bored weekend"

EyCa ZaKaRiA on Saturday, October 23, 2010 5:22:00 PM said...

oii..gambo last tu dak laki berdua tu ke yg buli ko dlu ein???

..::..ein..::.. on Saturday, October 23, 2010 5:27:00 PM said...

eyca...
hohooho...ko ni jgn ler tny kat sini...adeeehhhh

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal